OK
×
Actievoerder
Edwin van Veluw

Bouwreis Cambodja Edwin en Dirk

Edwin van Veluw en Dirk Bugter gaan op bouwreis met Habitat. Van 5-14 april 2019 maken we deel uit van de lokale gemeenschap in Siem Reap Cambodja en bouwen we mee met de toekomstige huiseigenaren en lokale vakmensen.

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Wij vinden dat huisvesting een basisrecht is.

Het gaat niet alleen om het bouwen zelf, het gaat ook om de unieke belevenis die we delen met het team én de nieuwe huiseigenaren. Denk je eens in hoe het voor hen is dat mensen van de andere kant van de wereld komen meebouwen aan een betere toekomst voor hun familie! De ontroering, het respect en de band die je opbouwt – een bouwreis is een unieke ervaring.

Samen bouwen we een beter leven. Bouw je mee? Doneer een bedrag om ons te ondersteunen in ons werk. Stichting Heuvelrugfonds beheert de donaties voor Edwin en Dirk.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 837 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
33%
44

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Edwin van Veluw
Edwin van Veluw

€ 837,50 opgehaald