OK
×
Actievoerder
Mick Mackaay

BeneFrietdiner (invite only)

Invite only

In ons dagelijkse werk steunen wij vooral mensen die al aan de top zijn, nadat ze op verschillende manieren allerlei kansen hebben gehad om zich te ontplooien. Dat is ongelofelijk mooi werk waarvoor we enorm dankbaar zijn. Tegelijkertijd zijn er nog altijd een hoop mensen in Nederland en Rotterdam die nooit volledig de kans hebben gehad.

Daarom organiseren we een BeneFrietdiner om geld op te halen voor het vergroten van de kansen in het leven voor Rotterdamse kinderen die met een achterstand zijn begonnen. Het specifieke goede doel waar geld voor opgehaald wordt is Stichting Meedoen in Rotterdam. 

Wat houdt het BeneFrietdiner in:

  • Tijd: vrijdagavond 1 juli vanaf 18:00
  • Bijdrage: €100,- p.p.
  • Als organisatoren doneren wij zelf gezamenlijk €4.000,- zodat kosten gedekt zijn en jouw geld daadwerkelijk naar het goede doel gaat

Programma voor de avond:

De duurste friet die je ooit hebt gehad (dit BeneFrietdiner gaat niet om hoe fancy je eruit ziet en is ook geen excuus om bij een sterrenchef te eten)Het wordt een avond met leuke mensen, bier en fris, heel matig eten, en maximale bijdrage aan het goede doel!

We zouden jouw aanwezigheid als genodigde ontzettend waarderen, al is een donatie zonder bezoek ook enorm waardevol!

Hartelijke groet en hopelijk tot snel in Rotterdam,

Mick Mackaay, Tobias de Wolff, Jan Andriessen, Bram Caudri

Meedoen in Rotterdam logo 2

Meedoen in Rotterdam

Stichting Meedoen in Rotterdam (voorheen Leergeld Rotterdam) helpt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die door de financiële situatie van hun ouders, in een sociaal maatschappelijk isolement (dreigen te) raken. Meedoen in Rotterdam doet dit door de volgende middelen te vergoeden: - fiets (besparing kosten openbaar vervoer voor familie en beweging) ·        - chromebook (eenmalig voor kinderen vanaf groep 5)- lidmaatschap Squla voor kinderen op basis onderwijs- contributie sportvereniging- danslessen/muziekles- vergoeding schoolreis/werkweek- vergoeding zwemlessenDaarnaast heeft Meedoen in Rotterdam een belangrijke doorverwijsfunctie. Onder andere naar de sociale dienst, kledingbank, voedselbank etc. Wij maken geen geld over aan deze gezinnen, maar betalen de vergoedingen rechtstreeks aan de vereniging. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat het geld altijd ten goede komt aan het kind. Steun Meedoen in Rotterdam, en weet dat dankzij uw gift "meedoen is straks meetellen" daadwerkelijk geldt voor Rotterdamse kinderen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 9.705 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 5.605 via Geef.nl
107%
60

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Mick Mackaay

€ 5.605 opgehaald