OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Anne Nederhoed Live

Ze heeft nog opgetreden begin mei bij Phoenix in de studio op de live stream, maar dit keer kunnen we er live bij zijn in de zaal bij Phoenix 😄 Er zijn maximaal 30 kaarten beschikbaar dus ben er snel bij! Mocht je geen kaart kunnen krijgen wordt het optreden alsnog live gestreamd via de Facebook pagina.

Anne Nederhoed probeert altijd te raken met haar kleine intieme liedjes. De singer-songwriter uit Breda schrijft Engelstalige nummers over alles wat haar raakt en roert in het leven. Liefhebbers van bijvoorbeeld Maaike Ouboter of Lewis Watson zullen zeker ook wegdromen als Anne Nederhoed begint te zingen. Na jarenlang spelen in en om Breda is ze dit jaar eindelijk de studio ingedoken en haar debut single(s) zullen binnenkort uitkomen. Op deze avond zal Anne deze nummers zeker ook ten gehore brengen.

TICKETS:https://phoenix.stager.nl/web/tickets

VOLG ANNE NEDERHOED:https://www.facebook.com/annemnederhoed/

Stichting Poppodium Phoenix logo 2

Stichting Poppodium Phoenix

Poppodium Phoenix is een non-profit organisatie die sociale activiteiten met een cultureel doel ontplooit ten bate van de bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector in Breda en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en –festivals in en om Breda.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×