OK
×
Actievoerder
Virgil Tevreden

JDK meiden groep "the voice of GIRLS

Help mee met het opzetten van de meisjes activiteit. "The voice of girls" Veel meisjes hebben naschool geen positieve dagbesteding. De risicofactoren voor meisjes buiten school liggen op een ander gebied dan die van de jongens. Denk hierbij aan loverboy's, ongewenste zwangerschap, slachtoffer van fraude praktijken, gebruikt te worden voor criminele praktijken, criminaliteit enz. In augustus 2015 willen wij een meisjesgroep opstarten en daar hebben wij uw hulp voor nodig. JDK wil 3 (sport)activiteiten aanbieden die deze meisjes zal ontwikkelen op verschillende gebieden zoals:reguleren van agressie, een positief zelfbeeld, weerbaarheid, empowerment enz. JDK zal het zijn missie maken om deze meisjes een stem te geven en met uw donatie komen wij dichter bij ons doel. Wij zullen streven naar sterke, onafhankelijke vrouwen die weten wat zij waard zijn en geen genoegen zullen nemen met minder. Kortom Meisjes die het Kunnen! Helpt u mee om deze kwetsbare specifieke doelgroep een passende rol te geven in deze moeilijke maatschappij.
Jongeren Die het Kunnen (Stichting) logo 2

Jongeren Die het Kunnen (Stichting)

Stichting Jongeren Die het Kunnen biedt aan jongeren met gemeten laag IQ en/of( ernstige )gedragsproblemen een naschoolse zinvolle dagbesteding op het gebied van sport, dans, muziek, en andere fysieksociale activiteiten. Naast begeleiding door vakexperts is er altijd een begeleider aanwezig met specifieke ervaring met deze groep. Deze begeleider waarborgt door zijn specialistische didactische kennis dat de jongeren door de activiteiten hun sociale vaardigheden ontwikkelen, meer eigenwaarde krijgen, en positieve voorstellingen krijgen van hun rol in de samenleving.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 35.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×