OK
×
Actievoerder
N.N.C.T. Hof

WIE VULT DE VOERSILO?

In de winterperiode zijn de voederkosten het hoogst. Deze periode staat er weinig gras op het land en moeten we veel bijvoeren. Per 3 á 4 weken verbruiken we een inhoud van een silo, waar 4.000 kilo gemengd graan in gaat. En we voeren ongeveer 100 kilo per dag, wat neer komt op een maandbedrag van € 1350,-.

Voor de koude maanden van het jaar, dat zijn er gemiddeld 4 willen we daarom voer kunnen kopen en daarbij hebben we uw hulp nodig. Akka's Ganzenparadijs is afhankelijk van donaties en giften. Wij ontvangen geen subsidies en we kunnen elke euro heel goed gebruiken om de dieren te verzorgen.

Om met een veilg gevoel de winter in te gaan proberen we zoveel mogelijk en zo groot mogelijk in te kopen, dat scheelt namelijk aanzienlijk op de inkoopkosten. Wij hopen het bedrag voor de inkoop van 5 vullingen bij elkaar te krijgen wat neer komt op € 5.750,-. Helpen jullie mee? WIE VULT ONZE VOERSILO????

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 7.365 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
128%
201

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
N.N.C.T. Hof
N.N.C.T. Hof

€ 7.365 opgehaald