OK
×

40ste verjaardag

🎉🎉🎉4️⃣0️⃣🎉🎉🎉

Op 3 november hoop ik 40 kaarsjes uit te mogen blazen.

Graag wil ik met de opbrengst een donatie leveren aan de Stichting waar ik actief voor ben:  ZEHG - Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum .

Onlangs hebben wij een succesvol internationaal congres neergezet. De volgende editie zal plaatsvinden in Ireland (2021) en MOGELIJK daarna in Australie. Hiervoor is geld nodig om deze reizen mogelijk te maken.

 

ik hoop dat je een steentje wilt bijdragen

 


Belangenbehartiging van en ondersteuning bieden aan vrouwen die lijden of geleden hebben aan zwangerschapsmisselijkheid en/of hyperemesis gravidarum, en aan hun omgeving. Tevens verstrekking van informatie en geven van voorlichting aan eenieder die op enige wijze (persoonlijk of professioneel) te maken heeft met zwangerschapsmisselijkheid en/of hyperemesis gravidarum.

ZEHG - Stichting Zwangerschapsmisselijkheid en hyperemesis gravidarum logo 2

ZEHG - Stichting Zwangerschapsmisselijkheid en hyperemesis gravidarum

0,5% tot 2% van de zwangere vrouwen lijdt aan een (zeer) ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid: Hyperemesis Gravidarum. Deze vorm van zwangerschapsmisselijkheid is dusdanig ernstig dat het leidt tot medische risico's voor moeder de kind en veelvuldige opnamen in een ziekenhuis vaak noodzakelijk blijkt.

Sinds enkele jaren bieden wij het online platformen ZEHG.nl, waar vrouwen en hun omgeving informatie kunnen vinden over hyperemesis gravidarum en zwangerschapsmisselijkheid. We helpen vrouwen met elkaar in contact komen via een besloten facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/516260578435716/ 

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het lotgenoten contact bijzonder waardevol is en vrouwen helpt om door deze moeilijke periode heen te komen. Daarnaast merken we dat ondersteuning na de zwangerschap ook vaak als prettig ervaren wordt. Stichting ZEHG is eind 2013 opgericht, onze stichting heeft als doel om nog meer vrouwen (en hun omgeving) te ondersteunen, maar ook om voorlichting te geven aan betrokkenen en (medische) professionals. We merken namelijk vaak dat de bekendheid van HG nog niet zo groot is en dit kan leiden tot onbegrip. verder willen we en verbindende factor zijn tussen onderzoekers en vrouwen met HG, in de hoop dat dit leidt tot beter inzicht in de oorzaken en de behandeling van HG.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 60 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150
40%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×