OK
×

30 MINUTE ONLINE WORKOUT - WITH 2F FYSIOTHERAPIE

Jaarlijks krijgen enkele honderden jongeren zeer ernstig (vaak traumatisch) hersenletsel (NAH). Door een (verkeers)ongeluk, sport, zinloos geweld of door een medische oorzaak. Dat zet het leven van de een op andere dag op zijn kop. Voor de patiënt, de familie en de vrienden. Gelukkig is er veel mogelijk met intensieve revalidatie. De nieuwste wetenschappelijke inzichten laten duidelijk zien dat intensieve – en vaak ook langdurige – revalidatie in een verrijkte omgeving tot verrassende resultaten kan leiden. En dat resulteert in herwonnen Quality of Life en zelfstandigheid.

Voor patiënten bij het Daan Teeuwes centrum is lopen, een arm en hand gebruiken, praten, plannen en voor jezelf zorgen een uitdaging. 

Dus... let´s embrace what we have and what we can give!

Omdat de corona maatregelen het nog niet toelaten om met z´n allen te zweten, daagt 2F FYSIOTHERAPIE jullie uit om mee te doen aan de 30 MINUTE ONLINE WORKOUT! 

Om mee te doen aan de workout vragen wij jou om een eigen bijdrage te doneren aan het Daan Theeuwes Centrum via deze actiepagina op Geef.nl !

Op zaterdag 11 juli om 12:00 zullen wij live gaan op de facebook pagina van 2F Fysiotherapie!

Geen tijd-, geen zin- of niet in staat om mee te doen de ? Alleen doneren is natuurlijk ook onwijs lief!

Zien wij jullie online?

 

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds logo 2

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig hersenletsel. Daartoe is aan de wieg gestaan van oprichting van het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Maar er is veel meer werk aan de winkel om de overlevers, hun families en vrienden weer sterk in de maatschappij te laten staan.

Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een toekomst op ten bouwen. Een 'tweede toekomst'. Want hun oude toekomst eindigde op het moment dat ze heel ernstig hersenletsel kregen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
45%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×