OK
×

deze actie was een groot succes, maar nu afgesloten

Op zaterdag 5 september 2020 fietsen wij met een aantal collega's de 2CU Wielertour van Hoofdstad via Hofstad naar Havenstad! In totaal ca. 100 km 

Met deze tour steunen wij 2CU - Complex Care United. Help jij mee om deze onzichtbare groep zichtbaar te maken?

2CU zet zich in om kinderen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB) en hun gezinnen te ondersteunen en zichtbaar te maken.

Met het geld dat we ophalen voor Stichting 2CU kunnen zij gezinnen ondersteunen, verbeteringen in de zorg initiëren en een platform bouwen om kennis over en ervaringen met de zorg voor ZEVMB te delen met ouders en zorgprofessionals.

Ben jij een echte fietser, heb je een goeie fiets en zin in een leuke tocht? Doe mee en sluit je aan bij de HHHH20 van Team Bogaerds en steun ZEVMB!

Voor meer informatie en inschrijven, zie HH(H)20 wielerretour

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.022 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
134%
53

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rafael Krijgsman
Volgende week zaterdag 5 september nemen we met Team Bogaerds Architecten & Ingenieurs deel aan de eerste 2CU wielertour van Hoofdstad via Hofstad naar Havenstad ten bate van 2CU. 2CU zet zich in om kinderen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB) en hun gezinnen te ondersteunen en zichtbaar te maken in de samenleving en de zorg. Ruim 100km op de pedalen... en wie mij een beetje kent weet dat het een lange dag op het zadel zal worden....😅 Mocht je iets kunnen en willen missen.. we zijn blij met iedere donatie; groot of klein als het maar uit het hart komt. Je bent trouwens van harte uitgenodigd om mee te fietsen deze dag.

€ 305 opgehaald