OK
×
Actievoerder
Team Tundra

2018: Team Tundra rijdt voor Kika en Vrienden van het Sophia

Wij proberen met het rijden van uitdagende challenges geld bij elkaar te brengen voor goede doelen, die een wezenlijke bijdrage leveren aan die betere gezonde leefomstandigheden.

In januari 2018 hebben wij daarom de monstertocht van Navigate North gereden, een tocht van 7000 kilometer in 7 dagen door 7 landen van Nederland tot in Moermansk in Rusland in het koudste en donkerste gedeelte van het jaar.

Bizarre omstandigheden, die niets zijn vergeleken bij de moeilijke omstandigheden waar gezinnen in kunnen verkeren.

Team Tundra heeft in 2018 de Navigate North challenge gereden voor Kika en Vrienden van het Sophia. We hebben in totaal 11.000 euro opgehaald voor deze goede doelen!

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.325 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
116%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Team Tundra
Team Tundra

€ 2.325 opgehaald