OK
×
Actievoerder
Stichting PrisonLAW

Maak het verschil voor Jaitsen Singh!

Update 18 juli 2017: Het streefbedrag is verhoogd! Zie hier voor meer uitleg. Singh heeft tenminste €60.000 nodig om alles te kunnen bekostigen.

Doneer en maak het verschil!
Uw donatie is hard nodig om een verschil te maken. De heer Singh zit al ruim 33 jaar onschuldig vast in de gevangenis in de VS. PrisonLAW strijdt voor de vrijlating van Singh en heeft daarbij uw hulp nodig. Singh werd aangehouden voor vermeende betrokkenheid bij de moord op zijn eigen vrouw en dochter. Na een langdurig en merkwaardig proces is Singh veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Singh heeft alle betrokkenheid bij de moorden tot op de dag van vandaag ontkend. PrisonLAW is overtuigd van de onschuld van Singh.

Uw donatie wordt gebruikt voor de volgende doelstellingen:

- Nieuw bewijs is nodig om zijn zaak te heropenen. Om bewijs te verzamelen moet PrisonLAW een private investigator inhuren;

- Het inhuren van een Amerikaanse lokale advocaat die samenwerkt met PrisonLAW voor de herziening;

- Proceskosten voor de herziening;

- Proceskosten voor de Parole procedure en het inhuren van een lokale advocaat die daarin is gespecialiseerd;

- en Levensonderhoud voor Singh in de gevangenis.

Lees het hele artikel op www.prisonlaw.nl en het blogitem over het verhogen van het streefbedrag naar €60.000.

PrisonLAW dankt u namens de heer Singh voor uw hulp!

Stichting PrisonLAW
Vanwege de geweldige hoeveelheid donaties heeft PrisonLAW het streefbedrag van €40.000,- tot €60.000,- verhoogd. Er zijn twee redenen voor deze verhoging en het in eerste instantie lagere ingezette streefbedrag van €40.000,-. Ten eerste is de vorige crowdfund actie voor Singh teleurstellend verlopen, waarschijnlijk vanwege een te hoog ingesteld streefbedrag. Om die reden heeft PrisonLAW een lager bedrag ingezet. Ten tweede zijn de kosten voor het inhuren van de Amerikaanse lokale advocaten en de private investigator ontzettend hoog in de Verenigde Staten. Echter beide zijn noodzakelijk om de herzienings- en Parole-procedure voor de heer Singh te starten. Het streefbedrag is 60.000 euro, echter vanwege de duur en de hoge kosten van deze procedures is er meer nodig dan 60.000 euro. PrisonLAW hoopt hierbij op uw begrip. Wij danken u voor uw donatie.
dakje met Geef-logo
opgehaald van
103%
1421

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie