OK
×

RunNations voor War Child

Mijn naam is Brian Monpellier en ik wil het verschil maken!

Op 13 september 2017 word ik 50 jaar. En met jouw hulp kan mijn droom: 12 marathons, in 12 maanden voor 12 verschillende goede doelen lopen, vervuld worden.

War Child is een van de goede doelen die ik daarbij ondersteun. En ook jij kunt helpen door direct te doneren via Geef.nl zodat elke gedoneerde euro rechtstreeks op de juiste plek komt. 

Je kunt ook samen met mij een marathon lopen en je daarbij laten sponsoren voor War Child. Dat zou ik ook helemaal super vinden.

Kijk op mijn website www.runnations.nl voor meer informatie en om je te registreren voor een van de marathons. Hieronder maak je dan je eigen sub pagina aan om geld op te halen.  

Dank je wel voor je donatie en ik zie je graag op mijn website! 

Sportieve groeten, Brian Monpellier - RunNations

 

De stappen om een pagina aan te maken bij geef zijn: 1. Registreer jezelf op geef.nl 2. Maak je eigen actiepagina bij tab ‘kom in actie’ 3. Vul alle gegevens in, vertel je verhaal en klik bij ‘eigenschappen’: ik ben onderdeel van een team en maak een individuele actie aan……….. Je krijgt dan een dropdown list waar je je favoriete runNations goede doel kan selecteren (RunNations stichting: RunNations voor…..). Je bent dan automatisch gekoppeld aan RunNations 4. Klik op ‘actie aanmaken’ en jouw pagina is klaar!

War Child logo 2

War Child

Over ons
Wij zijn War Child. Wij zijn er voor kinderen die opgroeien in oorlog en geweld. Altijd. Onvoorwaardelijk. Dagelijks zien wij hoe kinderen in oorlog hun zelfvertrouwen terugkrijgen dankzij psychosociale hulp, onderwijs en bescherming. Wij geven kinderen de touwtjes in handen om hun eigen toekomst op te bouwen. Want wij weten: kinderen zijn veerkrachtig. Gelukkig maar. Want loskomen van oorlog, dat vraagt nogal wat van kinderen. Ze hebben een oma, een ouder of beste vriendje verloren. Herinneringen aan geweld zijn hardnekkig, waardoor het moeilijk is om mensen te vertrouwen. Net als concentreren. Of in slaap vallen.

 

We sluiten aan bij de leefwereld van kinderen. Zingend, spelend, dansend stimuleren wij hun veerkracht. En we werken met ouders, leerkrachten en gemeenschappen. Zo krijgen kinderen alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst. Met de juiste specialistische steun, kunnen ze dat namelijk prima zelf. Wie die specialistische steun geeft? Dat maakt ons niet uit. Áls het maar gebeurt, en goed. Daarom delen wij onze expertise. Met partners en overheden. Met iedereen die wil helpen. Het delen van onze expertise - zo vergroten wij ons bereik. Lees meer.

 

Projecten
Benieuwd hoe War Child kinderen in binnen- en buitenland helpt? Lees hier alles over onze programma's.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.825 opgehaald van € 12.000
16%
21

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie