OK
×

Landschapspijn in de Leonserpolder

De familie Stremler heeft een boerderij die in de driehoek Jorwert, Baard en Mantgum (buurtschap de Him) ligt. Dit is gelegen naast het natuurgebied Leonserpolder. Naast biologisch is de familie Stremler ook agrarisch natuurbeheerder in dit gebied. Door deze ontwikkeling is de familie Stremler toe aan een nieuwe stal, passend bij hun nieuwe manier van bedrijfsvoering.

Een stal is een agrarisch bedrijfsgebouw in het landschap. In de laatste decennia is het gewoon geworden dat stallen eruit zien als bedrijfsgebouwen die niet zouden misstaan op een industrieterrein. Het is tijd voor verandering! De natuur moet weer de boventoon voeren in het landschap! Daarom is het tijd voor een nieuw ontwerp waarbij de stal, die gemaakt is van natuurlijke materialen, de norm wordt. Bijvoorbeeld een gloednieuwe innovatieve groene terp.

Vindt u de natuur en het landschap belangrijk? En wilt u graag bijdragen aan de ontwikkeling van een agrarisch bedrijf wat qua aanzicht opgaat in de natuur? Steun dan de mogelijke ontwikkelingen die bijdragen aan de boerderij van de familie Stremler.

Uw donatie draagt bij aan de financiering van bijvoorbeeld bijeenkomsten, de kosten van een landschapsarchitect, brochures, etc. Bovendien kunt u kiezen uit één van de beloningen wanneer u doneert!

Klik hier! voor meer informatie over het project en de beloningen die u kunt krijgen wanneer u doneert!

 

E. Scholtens

Dit moet echt gesteund worden! Boeren met lef en passie!

€ 50

10-03-2019

D. Thibaudier

Artikel in blad van Natuurmonumenten gelezen. Erg waardevol initiatief. Bewondering.

€ 50

18-03-2018

W. van der Werf-Talsma

In mooi weardefol inisjatyf

€ 50

21-03-2017

Anoniem

€ 50

20-03-2017

M. Jager

Leuke actie!!!!

€ 50

12-03-2017

Anoniem

€ 250

05-03-2017

Anoniem

€ 25

03-03-2017

dakje met Geef-logo
€ 525 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
10%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×