OK
×
Actievoerder
Larissa Feenstra

Happyfood komt in actie voor stichting Voedselbank

Denkt u er eigenlijk wel eens aan? Terwijl u elke dag boodschappen doet en elke dag kookt, dat sommige mensen in Nederland zich nieteens (genoeg) eten kunnen veroorloven? Daarom komen wij nu in actie! Wij (Larissa, Denise, Magali, Joekie & Radjiv) moeten voor een schoolopdracht voor de opleiding Ondernemen op Hogeschool Rotterdam, binnen twee dagen minimaal €200 ophalen voor dit goede doel. Wij hebben contact gehad met iemand van de voedselbank en wij zijn er zeker van dat uw geld op een goede plek terecht komt. Normaal gesproken weet je bij een goed doel niet zeker waar je geld naartoe gaat, maar wij zijn er zeker van dat met onze donatie heel veel mensen blij worden gemaakt! Wij hopen daarom ook dat veel mensen ons gaan helpen om een donatie te geven, wij (en vooral de mensen die gebruik maken van de voedselbank) zullen u super dankbaar zijn!

Voedselbanken Nederland Regio Rotterdam logo 2

Voedselbanken Nederland Regio Rotterdam

Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk die uitsluitend met vrijwilligers werkt. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steun in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgt. Voedselbank Rotterdam is één van de 172 voedselbanken in Nederland en tevens de grootste van de 10 landelijke distributiecentra. Er werken hier ruim 600 vrijwilligers die wekelijks 6300 huishoudens van een voedselpakket voorzien.

Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 27 voedselbanken en 1 supermarkt in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 200 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Larissa Feenstra

€ 200 opgehaald