OK
×
Actievoerder
Laura Soeters

Evenementen voor kinderen in India!

De leerlingen van de School voor Jong Talent (onderdeel van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag) organiseren in februari en maart verschillende evenementen om geld op te halen voor de Shena Sadana School for the Underprivileged in India. Dit internaat in Byadgi is in 2004 door zuster Josefette ¨Sneha Sadana¨ opgericht voor meisjes uit armere gezinnen en huisvest inmiddels 38 meisjes en 1 jongetje.  De leerlingen van de muziekafdeling geven in kleine ensembles op verschillende locaties gratis concertjes voor mensen in onder andere musea, (kinder)ziekenhuizen, bejaardentehuizen (o. a. Maison Gaspard de Coligny in Scheveningen) en verzorgingstehuizen (o. a. De Paasberg in Arnhem). De beeldende-kunstleerlingen gaan een dag mensen tekenen/schilderen op straat en de balletleerlingen zijn momenteel een verrassing aan het voorbereiden! Al het geld dat wordt gedoneerd, wordt besteed aan eten, kleren, schoolspullen en onderwijs voor de leerlingen in Byadgi. Het doel is om €2500 op te halen voor de Indiase kinderen en tegelijkertijd mensen in Nederland een geluksmomentje te geven. Wilt u deze kinderen helpen? Alvast bedankt!

Indien u kennissen of vrienden hebt die een donatie zouden willen doen mag u dit bericht zeker delen!

Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent logo 2

Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent

De School voor Jong Talent, onderdeel van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, biedt aanstormend kunstzinnig talent de unieke mogelijkheid om een klassieke dansvakopleiding of een voorbereidende vakopleiding muziek of beeldende kunst en vormgeving - op een zeer hoog niveau en naar internationale standaard - binnen één school te combineren met regulier onderwijs. Deze school is om die reden uitsluitend toegankelijk voor leerlingen die aan pittige toelatingseisen voldoen. Sommige kinderen voldoen aan deze hoge eisen maar hebben de pech dat hun ouders niet de financiële middelen hebben om hen naar deze bijzondere school te laten gaan of hen mee te laten doen met opleidingsgerelateerde activiteiten zoals cursussen, tournees, exposities en intensieve muziek-/kunst-/dansweken. Daarom is de Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent in het leven geroepen. Deze stichting heeft als doel om artistieke producties en activiteiten van jong getalenteerden van de School voor Jong Talent en individuele jong getalenteerden die door onvoldoende financiële middelen niet kunnen deelnemen aan activiteiten zoals eerder genoemd financieel te ondersteunen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.909 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
95%
20

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Laura Soeters

€ 1.909,63 opgehaald