OK
×
Actievoerder
Meredith Jacobs

Help Surinaamse kinderen in nood

Mijn hart gaat uit naar kinderen in nood, kinderen die opgroeien in armoede, kinderen met leerachterstanden, kinderen in crisissituaties. Daarom zet ik mij in om het bijzondere werk van Stichting RIYOS te ondersteunen. 

Stichting RIYOS zet zich sinds 2013 in om kinderen in Suriname te helpen. Het aantal kansarme kinderen die de Dagopvang bezoeken groeit enorm. Op de Dagopvang krijgen kinderen met ontwikkel- en leerachterstanden extra aandacht en begeleiding.

Het huidige gebouw wordt door het toenemend aantal kinderen veel te klein.Om kinderen te kunnen blijven helpen is uitbouwen noodzakelijk. Van het benodigde budget van €10.000,- wil ik graag €500,- bijdragen.

Help jij mee? Elk bedrag is welkom.

Mijn dank is groot,

Meredith

Stichting RIYOS logo 2

Stichting RIYOS

De stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen en hun families ongeacht afkomst of religie.

Stg RIYOS heeft een Dagopvang en Crisisopvang in SURINAME! In de Crisisopvang worden kansarme, verwaarloosde en misbruikte kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar opgevangen. 

De Dagopvang is een opvang waar kansarme en niet-kansarme kinderen worden opgevangen. Het aantal kansarme kinderen die de opvang bezoeken groeit gestaag. In 2,5 jaar is de Dagopvang gegroeid van 3 naar 50 kinderen. Kinderen met ontwikkel- en leerachterstanden krijgen extra aandacht en begeleiding. De afgelopen jaren zijn er hele mooie resultaten bereikt met het werk dat stg RIYOS in het district Para doet.

De stichting heeft het verlangen om door Gods liefde een helpende hand, geborgenheid en hoop te bieden aan kinderen en hun families die dit zo hard nodig hebben.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 322 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
64%
17

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Meredith Jacobs
Meredith Jacobs

€ 322,50 opgehaald