OK
×
Actievoerder
Arin van de Hoef

Hollen voor Honduras!

"Geld ophalen voor een goed doel is niet makkelijk. Je moet er wel wat voor doen". Aldus dacht ik toen ik vorig jaar met een vriendin Stichting Don Fredy oprichtte. Met volle overtuiging steunen wij een bejaardentehuis in Honduras (zie ook de site). Maar wat ik zelf zou kunnen doen om donaties te vergaren, was me nog niet helemaal duidelijk. In ieder geval iets wat mensen niet van je verwachten, of iets waar je wel een flinke inspanning voor moet leveren. In mijn geval zat er niet anders op: sporten! Want als ik ergens niet van nature toe geneigd ben....

Op 9 september is de jaarlijkse Goudse Singelloop. Ik ben hard aan het trainen, kom vanuit een conditie als een beer in winterslaap, maar wedden dat ik de 7 km ga hardlopen? En wat het allermooiste is? Ik loop niet alleen! We lopen deze loop met 12 personen als "Team Don Fredy". In de 7 km lopen ook Mayra, Maureen, Kris, Siem en Patricia. In de 10 km lopen Edine, Rob, Joke, Alex, Han en Peter. We trainen hard om te zorgen dat we 9 september fit aan de start staan.

Bovendien heb ik me uit laten dagen om op 11 september tijdens de Goudse Singelswim 1 km te zwemmen in de Goudse singels... Gelukkig hebben Rubia en Mayra zich solidair verklaard en zij zwemmen met me mee! En Edine zwemt zelfs de 3 km, helemaal een prestatie. Conclusie: het wordt een sportief weekendje!

Help ons helpen! We hopen een mooi bedrag bij elkaar te sporten, waar ze in Honduras goed gebruik van kunnen maken om het bejaardenhuis op te knappen. En juichen langs de kant mag natuurlijk ook altijd: 9 september Goudse Singelloop en 11 september de Goudse Singelswim!

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
144%
86

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze actie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie