%
 • € 55.627,-
 • € 60.000,-

Maak het verschil voor Jaitsen Singh!

 • Looptijd: van 15 juli 2017 tot 31 december 2017
Doneer nu

Stichting PrisonLAW

 • Noord-Holland, Amsterdam
 • onbekend
 • Man
 • 29/11/2011
 • 28/07/2017
 • € 55.627,-

Maak het verschil voor Jaitsen Singh!

Ten onrechte veroordeeld en al 33 jaar onschuldig vast in de VS.

Update 18 juli 2017: Het streefbedrag is verhoogd! Zie hier voor meer uitleg. Singh heeft tenminste €60.000 nodig om alles te kunnen bekostigen.

Doneer en maak het verschil!
Uw donatie is hard nodig om een verschil te maken. De heer Singh zit al ruim 33 jaar onschuldig vast in de gevangenis in de VS. PrisonLAW strijdt voor de vrijlating van Singh en heeft daarbij uw hulp nodig. Singh werd aangehouden voor vermeende betrokkenheid bij de moord op zijn eigen vrouw en dochter. Na een langdurig en merkwaardig proces is Singh veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Singh heeft alle betrokkenheid bij de moorden tot op de dag van vandaag ontkend. PrisonLAW is overtuigd van de onschuld van Singh.

Uw donatie wordt gebruikt voor de volgende doelstellingen:

- Nieuw bewijs is nodig om zijn zaak te heropenen. Om bewijs te verzamelen moet PrisonLAW een private investigator inhuren;

- Het inhuren van een Amerikaanse lokale advocaat die samenwerkt met PrisonLAW voor de herziening;

- Proceskosten voor de herziening;

- Proceskosten voor de Parole procedure en het inhuren van een lokale advocaat die daarin is gespecialiseerd;

- en Levensonderhoud voor Singh in de gevangenis.

Lees het hele artikel op www.prisonlaw.nl en het blogitem over het verhogen van het streefbedrag naar €60.000.

PrisonLAW dankt u namens de heer Singh voor uw hulp!Meer info: http://www.prisonlaw.nl

Deel deze geefpagina:

PrisonLAW (Stichting)

PrisonLAW (Stichting) logoPrisonLAW is een onafhankelijke juridische stichting die zich richt op Nederlandse gedetineerden in het buitenland. PrisonLAW heeft als doel het verschaffen van juridische informatie en het bestrijden van mensenrechtenschendingen; kortom: PrisonLAW streeft naar een nieuwe kans voor rechtvaardigheid. Hulp en dienstverlening aan gedetineerden kan mede worden gerealiseerd door het uitbouwen  van een constructieve samenwerking met diverse actoren in Nederland en het betreffende gastland. PrisonLAW wil de uitoefening van het recht op hulp en dienstverlening van de gedetineerden waarborgen. De gedetineerde als hulpvrager, als bepaler van de keuze van welke hulp en dienstverlening hij gebruik wenst te maken, staat bij PrisonLAW voorop. PrisonLAW kan niet in de rechtsgang van een ander land treden. Dit houdt in dat de verantwoordelijkheid voor de totstandkoming van het rechterlijk oordeel, de beantwoording van de schuldvraag en de bepaling van de strafmaat bij de lokale autoriteiten ligt. Op diplomatiek niveau zal PrisonLAW streven naar de waarborging van het proces van de Nederlandse gedetineerden in het betreffende gastland. lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 25,-01-10-2017T. de Jong
 2. € 167,-20-09-2017anoniem
  Henny Neys en Gijs uit Walnut Creek steunen u!
 3. € 75,-19-09-2017anoniem
 4. € 25,-17-09-2017M. None Joyce
 5. € 50,-16-09-2017F. Van Buiten
 6. € 100,-16-09-2017S. Raes
 7. € 25,-15-09-2017Kampen and Beyond
 8. € 205,-14-09-2017S. Van de Burgt
 9. € 25,-14-09-2017R. Laanen
 10. € 100,-14-09-2017F. Duveen
Toon meer donaties

Reacties

 
Nederlandse
Is het niet de taak van de Nederlandse interimregering om eea te financieel te ondersteunen als deze vreselijke misser een Nederlander laat vergeten ver weg en alleen in een cel.
Dat politici blunders maken en dan vervolgens de ene na de ander een justitiele functie bekleed is al erg genoeg,sterker nog dat kost pas geld !
Dus hierbij roep ik minister Stef Blok de laatse 20.000 E te doneren zodat deze meneer snel een eerlijke verdediging krijgt
 
Duke
Dit geld komt er, ga ik persoonlijk voor zorgen!! En iedereen die dit leest, deel dit op je pagina... We hebben zo 20000mensen die een euro kunnen missen toch?
 
Stefan
Jij gaat er persoonlijk voor zorgen? Ga jij het laatste geld overmaken dan? Wat een grote woorden en wat een onzin opmerking.

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

Het streefbedrag is verhoogd naar €60.000,-

Vanwege de geweldige hoeveelheid donaties heeft PrisonLAW het streefbedrag van €40.000,- tot €60.000,- verhoogd. Er zijn twee redenen voor deze verhoging en het in eerste instantie lagere ingezette streefbedrag van €40.000,-. Ten eerste is de vorige crowdfund actie voor Singh teleurstellend verlopen, waarschijnlijk vanwege een te hoog ingesteld streefbedrag. Om die reden heeft PrisonLAW een lager bedrag ingezet. Ten tweede zijn de kosten voor het inhuren van de Amerikaanse lokale advocaten en de private investigator ontzettend hoog in de Verenigde Staten. Echter beide zijn noodzakelijk om de herzienings- en Parole-procedure voor de heer Singh te starten. Het streefbedrag is 60.000 euro, echter vanwege de duur en de hoge kosten van deze procedures is er meer nodig dan 60.000 euro. PrisonLAW hoopt hierbij op uw begrip. Wij danken u voor uw donatie.
18 juli 2017

Stichting PrisonLAW


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: PrisonLAW (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij PrisonLAW (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.