OK
×

Operatie Suti en Jenny

Operatie Suti en Jenny  logo 1

Alles zag er zo rooskleurig uit voor Suti en Jenny. Beiden geadopteerd en aan het genieten van hun nieuwe leven in Nederland.  

Zoals de meeste honden leken er wat spierproblemen te ontstaan, een onschuldig fenomeen, de honden wandelen in het asiel niet zoveel als hier.

Maar zowel Suti en Jenny hadden wel erg lang last van pijn en bleven maar door hun knietjes gaan. Na een bezoek aan de arts bleek dat het om Patella Luxatie ging. 

Patella Luxatie is een afwijking van het kniegewricht waarbij de knieschijf van van het kniegewricht afschuift. De knieschijf (Patella) ligt normaal in een kraakbeensleuf maar bij deze aandoening  is die sleuf ondiep of zit de kniepees te ver naar binnen toe. Hierdoor schiet de knieschijf uit de gleuf naar de binnen of buitenzijde van de knie. 

Zowel Jenny als Suti zijn geopereerd aan deze aandoening. De bedragen voor deze operaties waren erg hoog. Nu hopen wij op donaties voor deze pechvogels, zodat wij als stichting andere honden ook kunnen blijven helpen. 

Beiden zijn momenteel aan het revalideren, een zware weg voor beiden. In een dagboekverslag houden we dit bij zodat jullie kunnen volgen hoe het met ze gaat!

Doneer voor Suti en Jenny, zodat wij alle andere honden ook kunnen blijven helpen. 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 670opgehaald
22donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
17-07-2019