OK
×

Stichting Vissenbelangen

Stichting Vissenbelangen logo 1

Organisatienaam:

Stichting Vissenbelangen

Bezoekadres:

Teteringenstraat
6844DB Arnhem
Nederland

Postadres:

Teteringenstraat
6844DB Arnhem
Nederland

E-mailadres:

info@vissenbelangen.nl

RSIN nummer:

864265840

KvK-nummer:

87326043

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Mark Fleuren
Voorzitter
19 augustus 2022
Feike van Nus
Secretaris
19 augustus 2022
Edwin Arendts
Penningmeester
19 augustus 2022
Lesley Fleuren
Directeur
19 augustus 2022

Activiteiten

Hieronder staan een aantal activiteiten waar we ons mee bezig houden. • Het leefgebied van vissen actief op te zoeken door te snorkelen en hier opnames van maken en te delen via onze website of sociale media. • Onze website, hier verstrekken we informatie over verschillende onderwerpen. • Het geven van lezingen voor organisaties, bedrijven en beroepsonderwijs. • Mensen in woord en beeld informeren over het onderwaterleven via sociale media. • Het deelnemen of organiseren van evenementen. • In gesprek gaan met organisaties, overheid of bedrijven.

Bestedingen

Uitleg over het beheer en besteding van het vermogen. • De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt toe aan twee gezamenlijk handelende bestuurders en aan de voorzitter afzonderlijk. • De directeur kan de stichting vertegenwoordigen tot een bedrag van €3.000,-. • Voor betalingen met een bedrag hoger dan €500,- zal een meerderheid van het bestuur een akkoord moeten geven. Dit zal dan vaak gaan om een project, evenement of noodzakelijk hulpmiddel. Er zal een document opgesteld worden met daarin het doel van de uitgave en een begroting van de kosten. Een meerderheid van het bestuur moet hiermee akkoord gaan. Reserves Wij willen ook een reserve aanhouden om tegenvallende inkomsten of onverwachte kosten op te kunnen vangen.

Beloningsbeleid

De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor het werk dat zij voor de stichting doen. Wel kan er gebruik gemaakt worden van een onkostenvergoeding voor reis of verblijfskosten. Deze vergoeding wordt alleen toegekend als deze kosten niet door derden worden vergoed.

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 22opgehaald
7donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
864265840
Geef:
10827

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo