OK
×

Stichting Omgaan met Pesten

Stichting Omgaan met Pesten logo 1

Stichting Omgaan met Pesten is een professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten door het aanbieden van anti-pestprojecten, opleiden van trainers met waarborging van deskundigheid en het sociaal weerbaar maken van pestslachtoffers.

De stichting heeft als doel: het bieden van mogelijkheden, direct of indirect, aan kinderen en volwassenen om problemen ontstaan door pesterijen te voorkomen, te verminderen en/of op te lossen alsmede het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De Stichting Omgaan met Pesten is in 2004 opgericht door een groep mensen rondom initiatiefneemster Dieta Uyterlinde om het gedachtegoed en de trainingen van Dieta Uyterlinde te behouden en verspreiden. Wat begon als training Omgaan met Pesten is nu de succesvolle Sta Sterk training. Inmiddels is de groep, die met circa 10 personen begon, uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 100 betrokkenen. Alle diensten en producten van de stichting worden regelmatig aangepast aan nieuwe inzichten.

Stichting Omgaan met Pesten tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het trainen van allen, die zich inzetten ten bate van kinderen en volwassenen om problemen door pesterijen te voorkomen, te verminderen en/of op te lossen, alsmede het organiseren van activiteiten, zoals lezingen, trainingen, schoolprojecten, studiebijeenkomsten en voorts door de uitvoering van specifieke projecten.

De stichting beoogt niet het maken van winst.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 3.682,07opgehaald
106donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
813942391
Geef:
9040

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo