OK
×

Stichting Dierenopvang De Wissel

Stichting Dierenopvang De Wissel logo 1

Stichting Dierenopvang De Wissel vangt dieren op die dakloos of verdwaald zijn of waar afstand van wordt gedaan. Wij zorgen dat de dieren herplaatst worden in een passend en liefdevol thuis. Dierenambulance De Wissel zorgt voor het vervoer van zieke, gewonde en overleden huisdieren en zwerfdieren in de regio Leeuwarden en is ook beschikbaar voor taxiritten naar de dierenarts of pension.

Dit kunnen we echter niet alleen, hier hebben we uw hulp bij nodig! Wij zoeken mensen met een dierenhart die De Wissel een steuntje in de rug willen geven. De zorg voor asieldieren en gewonde dieren kost natuurlijk geld, veel geld. Wij nemen namelijk geen genoegen met goed genoeg, maar willen de zorg altijd blijven verbeteren. Hoe doen we dat?

- Wij gaan aan de slag met nieuwe hondenkennels voor minder stress en meer uitdaging!

- Sinds 2018 zit ook de dierenambulance in het pand van De Wissel. Wij groeien dus uit ons jasje en willen uitbreiden!

- Ook het milieu vinden wij heel belangrijk. Daarom willen wij ook mee in de energietransitie en ons pand voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. 

Helpen jullie ons een eindje op weg om de zorg voor zieke, verdwaalde of verlaten dieren in regio Leeuwarden voort te zetten en te verbeteren?

Namens alle dieren van De Wissel alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 961opgehaald
71donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
852888788
Geef:
9519

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo