OK
×

Damstra Installatietechniek

Damstra Installatietechniek logo 1

Verduurzamen met impact kan met Damstra Installatietechniek

Zonnepanelen Friesland wil een positieve impact hebben op de samenleving. We plaatsen zonnepanelen in alle dorpen en steden van Friesland, volgens onze vaste methodiek waarmee we gegarandeerd kwaliteit leveren.

We willen onze klanten aanmoedigen om ook een steentje bij te dragen aan het verduurzamen van Friesland. Daarom werken we samen met lokale goede doelen die zich inzetten voor een groenere toekomst.

Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren en in 2030 een reductie van 50% CO2 te realiseren in Friesland. Daarvoor is het belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Zonnepanelen zijn een belangrijke stap in de goede richting.

Naast het milieu is verduurzamen ook goed voor de portemonnee. Zonnepanelen kunnen je energierekening tot wel 70% verlagen.

We vinden het belangrijk om mensen bewust te maken van de voordelen van verduurzamen. Daarom organiseren we regelmatig informatiebijeenkomsten en geven we advies op maat.

Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en het vinden van een goed doel om te steunen.