OK
×

Sport & Spel middag voor mensen met een beperking

Om mensen met een beperking kennis te laten maken Sport & Spel wordt er een Sport & Spel middag georganiseerd door Stichting G-support op zaterdag 2 juni aanstaande op het sportpark van Vianen Vooruit. De Sport & Spel middag vindt tegelijk plaats met het jaarlijkse G-voetbaltoernooi van Vianen Vooruit. Er worden spellen uitgezet waarbij de instapdrempel erg laag ligt. Denk aan ballen gooien en spijkerpoepen. Ook voor rolstoelers zijn de spellen uitstekend te beoefenen.

Hiermee willen we bereiken dat de inwoners uit de regio met een beperking met elkaar in contact komen (weghalen uit het sociale isolement). Tegelijk proberen  we te peilen welke behoeften er liggen bij deze doelgroep om te sporten. Waar mogelijk, proberen we behoefte en aanbod bij elkaar te brengen om in de behoefte te kunnen voorzien. Als blijkt dat het aanbod niet voorziet in de behoefte dan zal Stichting G-support de mogelijkheden gaan bekijken om het juiste aanbod van de grond te krijgen.

Om dit te kunnen financieren hebben we jouw hulp nodig! Het opgebrachte geld zal gebruikt worden voor o.a.:

Vervoer van en naar evenement, Huur spellen, Muziek, EHBO, Entertainment, Hapje en een drankje.

Bedankt!!

http://g-support.nl/

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×