OK
×
Actievoerder
Marc Zandhuis

Op de goede weg! Help jij Kaapstad de Covid crisis door?

Met jouw support kunnen we een sneeuwbaleffect veroorzaken

Wij zijn gek op Kaapstad! De mooie stranden, de natuurroutes en de vele culturele ontdekkingen dragen daaraan bij. 

Maar nog meer houden we van lokale ondernemers en hun personeel die, elk op hun eigen manier, ervaringen in Kaapstad uniek maken. Ruim 10 jaar hebben we je mogen verrassen met tips over de meest bijzondere restaurants, koffietentjes, gidsen en lokale makers.

Vanwege de Covid-19 crisis moesten vele ondernemers in de vrijetijdssector hun deuren al sluiten. Het doet ons pijn te moeten zien dat deze bedrijven nu moeten vechten voor hun bestaan.  

Ook KaapstadMagazine.nl heeft medewerkers moeten laten gaan. Het programma waarmee wij lokale ondernemers een boost geven viel in duigen. Toch blijven we hoopvol naar de toekomst kijken. Een toekomst waarin jij een cruciale rol kunt spelen! 

Het goede nieuws is namelijk: met jouw support kunnen we ondernemers in Kaapstad helpen, zodat de geluksmomentjes van toen ook in de toekomst weer in overvloed zijn. We zijn al bijna 40% op de goede weg en met de volgende 60% kunnen we een goede update doen. Met een beetje hulp van jou?

HOE KUN JIJ KAAPSTAD HELPEN?

Misschien heb je zelf fantastische herinneringen aan Kaapstad. Of ben je alvast begonnen met de planning van je droomreis naar Zuid-Afrika in de toekomst. Omdat de grenzen van Zuid-Afrika voorlopig dicht blijven, heb je je reis wellicht moeten uitstellen. 

Juist in deze tijd willen we je op KaapstadMagazine.nl kunnen voorzien van een flinke dosis Zuid-Afrikaanse geluksmomenten die je dichter bij huis kunt beleven. 

Dat doen we bijvoorbeeld door inspirerende verhalen te vertellen over lokale ondernemers die hun bijzondere producten online of in Nederland verkopen. Maar ook door de honderden artikelen op KaapstadMagazine.nl die nu volledig out-of-date zijn aan te passen. Zo blijven ze relevant voor jou als Kaapstad-liefhebber. 

Helaas hebben wij hier op dit moment niet de middelen of mankracht voor. Daarom vragen we om jouw hulp! Met jouw donatie kunnen we een stukje financiële druk weghalen en tegelijkertijd een sneeuwbaleffect veroorzaken in Kaapstad. 

Zo houden we KaapstadMagazine.nl levend voor ruim 500.000 jaarlijkse lezers. En zo inspireren we tegelijkertijd de 147.000 Nederlanders die jaarlijks naar Zuid-Afrika reizen. Reizigers die onmisbaar zijn voor de toerisme- en vrijetijdssector in dit land. 

ELKE EURO IS ER 1

Wat we daarvoor nodig hebben? Honderd helden die honderd euro doneren. Of duizend helden die tien euro doneren. Dat kan via onze donatiecampagne. Als dank voor je steun ontvang je in ruil voor je donatie van 100 euro een travel voucher van Madiba Travel ter waarde van 100 euro. 

EN: MET JOUW HULP IS ER NOG MEER MOGELIJK 

Wil jij het verschil maken voor één unieke lokale ondernemer in Kaapstad? Met een donatie van 250 euro stel jij een klein bedrijf in Kaapstad in staat om de winst te vergroten. 

Wij helpen dit bedrijf door het een prominente plek te geven op de juiste plekken in alle channels van KaapstadMagazine.nl. We voeren een slimme online analyse uit en produceren nieuwe inspirerende verhalen die je terugvindt in verschillende artikelen op onze website, via onze socials en in onze nieuwsbrief.

Bovendien krijgt de ondernemer toegang tot ons supportprogramma, dat we in de nabije toekomst weer hopen te kunnen oppakken.

Ook voor jouw donatie van 250 euro ontvang je het travel voucher van Madiba Travel ter waarde van 100 euro. En hebben we je ook al verteld dat je er eeuwige roem voor terugkrijgt?

Een aantal voorbeelden van ondernemers in Kaapstad die we een boost kunnen geven met jouw donatie: 

  • Lokale makers die unieke producten ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de one-of-a-kind woonaccessoires, tassen of kledingstukken die gemaakt worden in Kaapstad.
  • Een unieke wijnproducent
  • Gidsen die reizigers onvergetelijke ervaringen bezorgen
  • Kleine (wijn)barretjes en restaurants
  • Bekendere spelers in de vrijetijdsindustrie, die al jaren bestaan en inmiddels een begrip zijn geworden in Kaapstad.

Kortom: heb jij onvergetelijke herinneringen aan Kaapstad en draag jij de lokale ondernemers een warm hart toe? Help ons helpen! Geef ondernemers het steuntje in de rug dat ze in deze moeilijke tijd verdienen.

De afgelopen 15 jaar hebben we gratis pleziertjes proberen te geven om de stad en haar leukse en kleinste pleziertjes op de kaart te zetten voor je. 

Nu vragen we je om hulp. "iemand vertelde we weken geleden dat ze al 10 jaar lang genoot van KaapstadMagazine.nl. Wat zou het mooi zijn als voor elk jaar dat je van ons genoot, je ons met 10 euro zou helpen. Dan hebben we in deze campagne 100 mensen nodig die zo denken om de toekomst in to kunnen gaan. en honderen bedrijven en honderdduizenden lezers jaarlijks te helpen" 

Enorm veel dank. namens het KaapstadMagazine.nl (en CapeTownMagazine.com) team,

Marc Zandhuis, Kaapstad

J. Bergman

Bij alles wat ik zoek kom ik op Kaapstad Magazine uit. En bijna altijd heeft Kaapstad Magazine het antwoord. Top magazine, ik hoop dat jullie blijven!

€ 25

11-08-2021

N. Roos

Veel succes Marc! mooi initiatief.

€ 100

01-07-2021

F. van Oirschot

Altijd fijn om te lezen en je steekt er altijd iets van op. Dus lekker doorgaan. Succes !!!!!!!

€ 25

01-07-2021

P. Schreuders

Zuid-Afrika en in het bijzonder Kaapstad, ligt mij nauw aan het hart. Heb daar ook familie wonen en woonde bijna 2 jaar in Zuid-Afrika. Prachtig land!!

€ 25

01-07-2021

Anoniem

€ 25

01-07-2021

L. G

Succes!

€ 5

01-07-2021

Anoniem

€ 10

01-07-2021

Suikerbossie Africa Travel

Wij geven jullie website altijd door aan onze gasten want het staat altijd boordevol leuke tips en recente informatie. Ga zo door allemaal!

€ 25

01-07-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
dakje met Geef-logo
€ 3.910 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
39%
128

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M.J.B. Zandhuis

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marc Zandhuis
Marc Zandhuis

€ 3.910 opgehaald