OK
×

De Buitenloods off the road

Helpt u mee? De Buitenloods wil graag een 4WD multi-voertuig aanschaffen, zodat ze samen met de jongeren buiten aan de slag kunnen. 

De Buitenloods is een arbeidstraining centrum van JJI Lelystad. Jongeren kunnen hier arbeidsvaardigheden eigen maken. Zij bereiden zich hiermee voor op doorstroom naar de arbeidsmarkt of dagbesteding. De Buitenloods is een arbeidstrainingscentrum voor jongeren die met een rechterlijke machtiging bij de Justitiële Jeugdinrichting Lelystad (JJI Lelystad) verblijven. Bij De Buitenloods ontwikkelen de jongeren werknemersvaardigheden binnen drie verschillende vakrichtingen. Zo bereiden zij zich voor op een terugkeer in de maatschappij.

Doordat de Buitenloods steeds vaker het verzoek krijgt om te participeren in buiten-/groen projecten in en om Lelystad hebben we bij off road werkzaamheden te kampen met een vervoers-/transportprobleem. De wegen en het terrein waar we onze werkzaamheden uitvoeren is(zijn) vaak zo slecht begaanbaar dat we met ons reguliere vervoer (onze bus) al dan niet met een aanhanger vast komen te zitten. Het vervoer van handgereedschappen denk aan bosmaaiers, heggenscharen, snoeigereedschap, spades, harken etc. etc. moeten nu handmatig worden meegesleept. De werkzaamheden die we uitvoeren hebben vaak een hoop (snoei) afval tot gevolg hetgeen moet worden afgevoerd, dit gebeurt nu vaak handmatig hetgeen de efficiëntie en productiviteit niet ten goede komt.Door de aanschaf van een multi-voertuig (4wd) dat zich kan handhaven op het moeilijk begaanbare terrein, en welke middels een laadbak en/of een te koppelen aanhanger mogelijkheid biedt materialen en afval te vervoeren. 

Zie onderstaand filmpje om een indruk te krijgen van de Buitenloods.

avatarWees de eerste!

Geef Fondsenwerving een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 36.500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 42.000
waarvan € 0 via Geef.nl
86%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×