OK
×

Circuslessen voor kinderen in Rotterdam Zuid

Wie jarig is, tracteert!

Zondag 3 november 2019 viert Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag haar 25ste verjaardag. Dat willen we vieren met een onvergetelijke dag voor kinderen uit Rotterdam-Zuid.

Kinderen tussen 8 en 12 jaar, van wie de ouders het niet breed hebben, willen wij op die dag een steuntje in de rug geven. Daarvoor nemen wij hen op 3 november 2019 mee naar Circus Rotjeknor op Rotterdam Katendrecht. Dit alweer 25 jaar bestaand circus heeft een pedagogische doelstelling: het circusspel wordt ingezet om daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Tijdens deze dag gaan zij met elkaar een voorstelling instuderen. Daardoor leren zij zelfstandig nieuwe vaardigheden en ze leren samenwerken, doorzetten, “bouwen op elkaar”, soms zelfs letterlijk.

Wij willen de kinderen ook de gelegenheid geven een jaar lang circuslessen bij Circus Rotjeknor te volgen. Dat zijn creatieve en speelse lessen waarin de kinderen hun motoriek en uithoudingsvermogen verbeteren, hun zelfvertrouwen versterken, en leren te vertrouwen op elkaar. Vaardigheden en eigenschappen die ieder kind nodig heeft.

Een waardevol vervolg op een onvergetelijke dag

Wij vragen voor ons jubileum een cadeau voor deze kinderen uit Rotterdam-Zuid. Als club bezorgen wij 30 kinderen een onvergetelijke dag. Daarnaast streven wij ernaar de ontwikkeling van deze kinderen te kunnen voortzetten door ze allemaal een jaar lang circuslessen te geven.

Hoeveel kinderen wilt u helpen?

Voor € 250 sponsort u circuslessen voor één kind, kleinere bedragen zijn uiteraard ook welkom. Uw donatie gaat naar de Stichting Vrienden van Circus Rotjeknor, een ANBI stichting.  U ontvangt na uw storting een factuur van Stichting Vrienden van Circus Rotjeknor.  

Wie zijn wij?

Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag is een serviceclub die zich inzet voor jeugd en cultuur in Rotterdam. Wilt u meer weten, kijk op onze website

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

hart

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie