OK
×

Circuslessen voor kinderen uit Rotterdam

Wie jarig is, trakteert!

Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag bestaat 25 jaar en die bijzondere verjaardag vieren we op zondag 3 november met een onvergetelijke dag voor kinderen uit Rotterdam.

Dertig kinderen van 12-13 jaar, van wie de ouders het niet breed hebben, geven wij een steuntje in de rug. Wij nemen hen een hele dag mee naar Circus Rotjeknor op Rotterdam Katendrecht. Tijdens deze dag gaan zij met elkaar een voorstelling instuderen. Daardoor leren zij zelfstandig nieuwe vaardigheden, leren ze samenwerken, “bouwen op elkaar”, soms zelfs letterlijk.

Een waardevol vervolg op een onvergetelijke dag
Wij willen de kinderen ook de gelegenheid geven om daarna een jaar lang circuslessen bij Circus Rotjeknor te volgen. Dat zijn creatieve en speelse lessen waarin de kinderen hun motoriek en uithoudingsvermogen verbeteren, hun zelfvertrouwen versterken en leren te vertrouwen op elkaar. Vaardigheden en eigenschappen die ieder kind nodig heeft.

Geef een jaar circusles cadeau!
Ter gelegenheid van ons lustrum vragen wij ook uw steun. Voor € 250 geeft u een compleet jaar circusles cadeau.

Hoeveel kinderen wilt u helpen?
Voor € 250 sponsort u circuslessen voor één kind. Meer mag ook, kleinere bedragen zijn uiteraard ook welkom. Uw donatie gaat naar de Stichting Vrienden van Circus Rotjeknor, een stichting met ANBI-status. U ontvangt na uw storting een factuur van deze stichting.

Wie zijn wij?

Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag is een serviceclub die zich inzet voor jeugd en cultuur in Rotterdam. Wilt u meer weten, kijk op onze website

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

hart

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie