OK
×

Balkan Express 2018

HET ULTIEME AVONTUUR - DWARS DOOR ZUIDOOST EUROPA

10 dagen op onbekend terrein. Stoffige wegen, witte stranden, ruige bergketens en ongerepte natuur - naar het hart van het voormalig Oostblok. De energieke hartslag van moderne metropolen; dorpen en steden waarin de tijd lijkt stil te staan. De ultieme old-skool avonturenrally… dát is de Balkan Express.

Bijna 4000 kilometer zonder GPS tijdens de roadtrip van je leven. Vind je weg door het fascinerend diverse landschap van de betoverende Balkan. We sturen onze modern-klassieke auto's (van minimaal 20 jaar oud) in anderhalve week door maar liefst 14 verschillende landen.
The adventure of a lifetime!

 

Liefdadigheid 

Elk deelnemend team wordt gevraagd om een ​​minimum van € 500 aan donaties voor een of meerdere goede doelen te verzamelen.

Team Midsummer Madness heeft als goede doel Stichting Tomoka Support onderen gekozen. Deze stichting ondersteunt de bevolking in Avegame, Togo (Afrika). Het geld dat we ophalen zal worden gebruikt voor het bouwen van toiletten, het boren van waterputten, het kopen van boeken voor de school, en bij het leren van de bevolking hoe ze gewassen kunnen telen om die zelf te kunnen verkopen. 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie