OK
×
Actievoerder
Gerrit Eenkhoorn

Steun de strijd tegen beweegarmoede

www.navaliaburcht-outdoor.nl

Gaat de strijd aan tegen beweegarmoede, onder het motto 'bewegen tegen verslaving voor kankeronderzoek' gaan wij als stichting met vrijwilligers samen met onze partners een innovatieve en uitdagende pilot starten.

Voor zowel jongeren als ouderen is het belangrijk om verantwoord in beweging te komen. Met bewegen activeer je het brein, dit heeft zoveel positieve invloeden op je gezondheid, waardoor veel minder zorg nodig is, je zult je zowel mentaal als fysiek sterker gaan voelen. Uit onderzoeken blijkt dat met name bij de jeugd, beweegarmoede veel schade zal gaan veroorzaken de komende tijd, zowel lichamelijk als psychisch, waarbij professionele hulp gewenst is, echter zal in veel gevallen na de behandeling weer het oude levenspatroon gevolgd worden.

Onze visie is dan ook om niet elke persoon een standaard behandeling aan te bieden, maar in gesprek te gaan met de persoon en vragen wat er nodig is. Ook is het belangrijk om een uitdagende speel en beweegplaats te realiseren, waar iedereen op zijn eigen tijdstip en niveau kan bewegen, spelen en sporten 

Doordat ons innoverende project, een semi openbare ruimte gaat worden, en tussen zorg en sport valt, krijgen wij nog geen subsidie of bijdragen.

Om snel te kunnen starten zijn wij deze doneeractie gestart voor de aanschaf van een stormbaan gecombineerd met ninja warrior, survival en obstaclerun onderdelen. Ook gaan wij outdoor activiteiten aanbieden zoals soft paintball, dodgebow, boeren biatlon, boogschieten, vlottenbouwen, kanovaren, youfo, canjam en teambuilding Ook de verhuur van verschillende 'doe en fun' boxen en e-fatbikes zijn straks mogelijk. 

Tijdelijke actie: 

Bij donaties van €15,- ontvangt u een goed ademend herbruikbaar mondmasker met hoge filtercapaciteit en draagcomfort t.w.v. €6,50 ook te bestellen via onze website tijdelijk voor €5,- per stuk. En 10 stuks voor €45,- 

 

Anoniem

€ 20

25-02-2021

Y. Welbergen

€ 15

16-01-2021

Anoniem

€ 50

22-12-2020

Anoniem

€ 10

24-11-2020

J. Lubberts

€ 15

22-11-2020

N. Jansen

€ 10

21-11-2020

Anoniem

€ 20

12-11-2020

dakje met Geef-logo
€ 1.140 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 6.500
waarvan € 140 via Geef.nl
17%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Navaliaburcht outdoorsports

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Gerrit Eenkhoorn
Gerrit Eenkhoorn

€ 140 opgehaald