%
 • € 600,-
 • € 500,-

Patries doet gek en loopt 180km voor Bite Back!

Doneer nu

Patries Maaskant

 • Limburg, Venlo, Steijl
 • 47 jaar
 • Vrouw
 • 20/09/2014
 • 19/04/2017
 • € 600,-

Patries doet gek en loopt 180km voor Bite Back!

Wandelen voor de dieren

Op 1 en 2 juli ga ik de 80km in de Kennedymars in Someren lopen in aanloop tot die loodzware 100km op 11 en 12 augustus 2017 van de Dodentocht Kadee Bornem in België. Ik wil beide wandeltochten voor een mooi doel gaan lopen, en dat is de Stichting Bite Back. Een stichting die door de jaren heen toch wel een speciaal plekje in mijn hart heeft gekregen en een groot voorbeeld zijn voor mij en waarvoor ik graag wat meer zou willen betekenen! 

De stichting Bite Back is een dierenrechtenorganisatie die o.a. tot doel heeft om zowel regionaal, nationaal als internationaal campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren, en dit door middel van geweldloze actie. Dieren zijn levende wezens die net zoals mensen in staat zijn om o.a. pijn, angst en stress te kunnen ervaren. Omdat de dieren niet voor zichzelf kunnen opkomen, ziet de stichting Bite Back zich als pleitbezorger van hun rechten. Door middel van ondermeer directe acties zet stichting Bite Back zich in voor de erkenning en de eerbiediging van dierenrechten, voor het recht van dieren op de hoogste levenskwaliteit in overeenstemming met hun natuurlijke behoeften en hun recht op een leven dat gevrijwaard blijft van menselijke uitbuiting en onderdrukking.

Wie wil mij sponsoren voor deze zware uitdagingen en hiermee tegelijkertijd dit mooie doel steunen? Ik ga er met m'n hele hart en al mijn energie voor! ♥

Groetjes Patries

 Meer info: http://www.biteback.org

Team leden:

Er zijn (nog) geen team leden.

Deel deze geefpagina:

Stichting Bite Back

Stichting Bite Back logo

De stichting Bite Back is een dierenrechtenorganisatie die o.a. tot doel heeft om zowel regionaal, nationaal als internationaal campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren, en dit door middel van geweldloze actie. De stichting Bite Back gaat uit van het principe dat dieren een waarde op zich hebben, ongeacht het eventuele nut voor de mens. Dieren zijn levende wezens die net zoals mensen in staat zijn om o.a. pijn, angst en stress te kunnen ervaren. Omdat de dieren niet voor zichzelf kunnen opkomen, ziet de stichting Bite Back zich als pleitbezorger van hun rechten. Door middel van ondermeer directe acties zet stichting Bite Back zich in voor de erkenning en de eerbiediging van dierenrechten, voor het recht van dieren op de hoogste levenskwaliteit in overeenstemming met hun natuurlijke behoeften en hun recht op een leven dat gevrijwaard blijft van menselijke uitbuiting en onderdrukking.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 25,-06-08-2017L. Hendrix
 2. € 50,-07-07-2017L. Konijnenbelt
  Kennedy Mars in the pocket, en dan straks ook nog 100 km... Echt respect! Zet hem op!
 3. € 5,-26-06-2017anoniem
  Succes patries Je kan het Liefs Destiny
 4. € 20,-07-06-2017S. Koetje
  Je kan het kanjer. Gr syl
 5. € 15,-01-06-2017Adrie van Minnen tweedehandsgoederenzaak
  Ik wil de 500 euro vol maken .
 6. € 25,-31-05-2017M. van der Kolk
  Zet hem op,Patries. Je bent een kanjer! <3
 7. € 10,-22-05-2017I. Salt
  Heel veel succes
 8. € 25,-21-05-2017anoniem
  Succes Patries!
 9. € 14,5011-05-2017anoniem
  Verkoop Bont is Dood shirts
 10. € 25,-10-05-2017J. Morsink
  Voor de Topper ...
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Patries Maaskant


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Stichting Bite Back krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Stichting Bite Back zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.