%
 • € 468,-
 • € 750,-

In CaSu

Doneer nu

Yvonne van der Eide-Reitsma

 • 37 jaar
 • -
 • 22/06/2017
 • 20/09/2017
 • € 468,-

In CaSu

Wandelen voor het goede doel

Wij zijn enthousiaste wandelaars en doen mee aan de Tocht om de Noord op 23 en 24 september 2017. We zullen beide dagen 25 km gaan lopen en René zal zelfs 40 km lopen per dag. Onze teamnaam In Casu staat voor dat wij 'in' zijn voor het project Ca(ncer) Su(rvivor). Dit is een project wat ons na aan het hart ligt.

Wij zijn blij dat we mee kunnen doen aan dit sportieve evenement en we willen ons laten sponsoren. Voor iedereen die kanker heeft gehad is sporten niet altijd vanzelfsprekend.

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt allerlei nieuwe ontwikkelingen en projecten die sporten met en na kanker mogelijk maken. Wij zamelen daarom geld in voor het project Cancer Survivor, dat overlevers van kanker na hun ziekte meer kansen geeft op een normaal leven met sporten. 

We gunnen iedereen na kanker een nieuwe start! Daar dragen we graag aan bij. Sponsort u ons met een kleine bijdrage?

Veel dank. 

Henk Assink, Ab Reitsma, Dina & René Rijploeg en Yvonne van der Eide-Reitsma   

 

Meer info: 

https://www.umcgkankerresearchfonds.nl/projecten/cancer-survivor

 

Team leden:

Er zijn (nog) geen team leden.

Deel deze geefpagina:

Cancer Survivor

Cancer Survivor fotoSteeds meer mensen overleven kanker en het is daarom belangrijk dat de kwaliteit van leven na kanker goed is. Prof.dr. G.H. (Truuske) de Bock doet onderzoek binnen het project OncoLifeS hoe de kwaliteit van leven van ex-kankerpatiënten verbeterd kan worden. Met het isoleren van circulerend tumor DNA wordt onderzoek gedaan op speciale hiervoor geschikte apparatuur. Professor de Bock heeft een aparte veiligheidswerkbank (flowkast) nodig om geen verontreiniging te krijgen met ander materiaal en ook twee aparte centrifuges. Voor kinderen en jongeren die kanker overleven is dit onderzoek van groot belang, want zij hebben nog een hele toekomst voor zich. Voor hen betekent beter overleven dat de kans op sociaal en maatschappelijk isolement kleiner is, zodat ze volop mee kunnen doen met sport, werk en leven! Inmiddels is via sponsoren 20% van het benodigde bedrag binnen. Helpt u ons mee om het resterend bedrag te krijgen? lees meer..

UMCG Kanker Researchfonds

UMCG Kanker Researchfonds logo

 

UMCG Kanker Researchfonds
is een actieve organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteunt in het UMCG, waar artsen en wetenschappers samenwerken aan
* het voorkomen van kanker
* het verbeteren van behandeling van kanker
* beter overleven met en na kanker

Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk
Eén op de drie mensen krijgt te maken met kanker. We moeten daarom oplossingen vinden.  In het UMCG werken artsen en wetenschappers daarom nauw samen om dit te bereiken.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.umcgkankerresearchfonds.nl of volg ons op Facebook en Twitter). We hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

Het UMCG heeft veel kennis en publiceert wetenschappelijk onderzoek wereldwijd. Het UMCG is soms de enige plek waar patienten terecht kunnen. 

 

 

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 10,-25-09-2017S. Reens
  Was gister tocht om de noord even kippenvel moment toen ik onze buurman met zijn dochter binnen zag komen tocht om de noord........
 2. € 10,-22-09-2017M. Slager
  succes met de tocht
 3. € 10,-22-09-2017R. Assies
  Mooi initiatief, heel veel succes en uiteraard ook plezier!
 4. € 10,-22-09-2017anoniem
  Veel succes! Gr. Rolf en Linda
 5. € 8,-22-09-2017M. Pchenitchnikov
  Succes!!
 6. € 5,-19-09-2017anoniem
 7. € 10,-19-09-2017anoniem
  Succes Yvonne
 8. € 10,-19-09-2017J.H. Potze
 9. € 5,-19-09-2017anoniem
 10. € 10,-16-09-2017G. Smif
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

Nog een kleine week te gaan tot de Tocht om de Noord van start gaat. We hebben allemaal flink getraind en zijn er klaar voor! Helaas heeft Dina een blessure opgelopen, maar zij zal op een andere manier aanwezig zijn tijdens de Tocht om de Noord. Samen met ons jongste teamlid Lars (7 jaar) zal ze de wandelaars ondersteunen en tegelijk aandacht vragen voor onze actie. Elke gift is welkom! Bedankt <3
17 september 2017

Yvonne van der Eide-Reitsma


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: UMCG Kanker Researchfonds krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij UMCG Kanker Researchfonds zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.

Foto's