%
 • € 180,-
 • € 250,-

Geld inzamelen Leontienhuis

 • Looptijd: van 8 februari 2017 tot 11 maart 2017
Doneer nu

Silvana Van Putten

 • Zuid-Holland, Rijswijk
 • 31 jaar
 • Vrouw
 • 08/02/2017
 • 08/02/2017
 • € 180,-

Geld inzamelen Leontienhuis

Aangezien ik zelf kamp met een eetstoornis wil ik heel graag geld inzamelen voor het Leontienhuis. Ik weet hoe belangrijk het is om bij deze vreselijke ziekte begeleiding te krijgen.

Om dit voor elkaar te krijgen is er geld nodig veel geld!

 

ik ga daarom de cpc lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Wil je me aub steunen? Meer info: http://Www.leontienhuis.nl

Deel deze geefpagina:

Stichting Leontienhuis

Stichting Leontienhuis logo

Met de oprichting van de Leontien Foundation gaat Leontien van Moorsel de strijd aan tegen eetstoonissen. Zij heeft zich jarenlang ingezet als ambassadeur voor andere goede doelen en nu zet zij zich in voor mensen die te maken hebben met een eetstoornis. Leontien heeft zelf de strijd gewonnen tegen de verschrikkelijke ziekte anorexia en wil nu doorgeven dat zij hier gezond en wel is uitgekomen en dat er een leven na een eetstoornis is. En dit leven is veel leuker. De Leontien Foundation heeft een samenwerking met de NAE.( Nederlandse Academi voor eetstoornissen. Deze oranisatie houdt zich bezig met het professioneel begeleiden van patiënten met een eetstoornis en hun omgeving. Naast de medische behandeling is er dringend behoefte aan andere vormen van hulp: support door organisatie en financiering van projecten die de stap naar een leven zonder eetstoonis vergemakkelijken, als ook ondersteuning van ouders en familie die een kind hierbij begeleiden. Momenteel zijn er een paar inloophuizen waar mensen terecht kunnen voor informaite en hulp. Leontien haar droom is om in elke provicie een inloophuis te realiseren. Een plek waar een luisterend oor wordt geboden, waar iedereen met hun verhaal terecht kan. Een plek waar groepssessies gehouden worden en het liefst geleid door jongens of meisjes die het zelf te maken hebben gehad met een eetstoornis. Zelf zal Leontien ook af en toe aanwezig zijn bij deze sessies om haar eigen verhaal te vertellen.

lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

 1. € 15,-07-03-2017A. Sonneveldt
  Go Sil!
 2. € 5,-07-03-2017S. Halle
 3. € 5,-06-03-2017K. Van Eijk
 4. € 50,-17-02-2017Ad Hoc Data
 5. € 5,-14-02-2017P. Zuurmond
  Succes!
 6. € 15,-12-02-2017J. Vrisekoop
  Voor Silvana van Putten
 7. € 20,-10-02-2017Banketbakkerij Wammes
  Elke stap is een stap de juiste richting in!
 8. € 10,-10-02-2017S. Berends
 9. € 25,-10-02-2017W. Scholte
 10. € 5,-10-02-2017N. Langedijk
  You go girl! X
Toon meer donaties

Reacties

Geen reacties

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Silvana Van Putten


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Stichting Leontienhuis krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Stichting Leontienhuis zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.