%
  • € 10,-
  • € 250,-

Fons rolt in 2013

Doneer nu

Fons Osseweijer

  • Overijssel, Zwolle
  • 43 jaar
  • Man
  • 06/05/2012
  • 09/09/2013
  • € 10,-

Fons rolt in 2013

Fons: de intermobiele roller!

Met behulp van mijn handbike rol ik lange en kortere afstanden. Sponsort u mij, dan gaat de opbrengst meteen naar Intermobiel.

Meer info: http://www.ixiaan.blogspot.nl

Deel deze geefpagina:

Intermobiel (Stichting)

Intermobiel (Stichting) logoVeroni (29) veroordeeld tot levenslang Stichting Intermobiel zet zich via www.intermobiel.com in voor jongeren die door een chronische ziekte of handicap aan huis of bed gekluisterd zijn. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal en maatschappelijk isolement. Stichting Intermobiel maakt het mogelijk om via internet in contact te komen met lotgenoten die weten wat het is om de hele dag naar dezelfde muren te kijken. De website www.intermobiel.com is een kennisplatform en virtuele ontmoetingsplaats voor en door minder mobiele en bedlegerige jongeren van 18 tot 35 jaar. De website beoogt het contact tussen jongeren met een aanzienlijke mobiliteitsbeperking te vergroten om sociale contacten te bevorderen en kennis en ervaring uit te wisselen. Op de website staat informatie over het leven met een mobiliteitsbeperking en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van bijvoorbeeld aanpassingen, wonen, financiële ondersteuning en sociale activiteiten. De ervaringen op de website dienen als voorbeeld voor lotgenoten, hoe op een positieve en creatieve manier omgegaan kan worden met lichamelijke beperkingen Daarnaast zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor (lig)rolstoelen, brancards en bedden. Jongeren met een handicap willen ook normaal op vakantie kunnen en uitgaan. Geef deze jongeren meer bewegingsvrijheid en steun Stichting Intermobiel! U kunt uw gift overmaken op 361114850. lees meer..

Donaties & Widgets

Laatste donateurs

  1. € 10,-24-06-2013anoniem

Reacties

 
Petra
Mooi initiatief! we zullen je helpen promoten!
Emile Cobben
Een erg mooi initiatief, vanuit de doelgroep. Waar echt neer gezet wordt waar Intermobiel voor staat. Fons suc6 met het rollen en alle andere zaken. groetjes emile

Widget

Hieronder staat mijn donatie widget die hoort bij dit goede doel. Deze donatie widget/gadget kun je toevoegen aan jouw profiel pagina op een community website zoals bijvoorbeeld %s.

Code kopiëeren

Kopiëer de onderstaande gemarkeerde tekst om de widget/gadget toe te voegen:

Blog

De actievoerder heeft (nog) geen blogs gepost.

Fons Osseweijer


Bedankt voor het bezoeken van mijn fondsenwervende pagina
Doneren via Geef.nl is snel, eenvoudig en volledig veilig. Het is ook de meest efficiënte manier om mij te sponsoren: Intermobiel (Stichting) krijgt je gedoneerde geld sneller dan wanneer ik contant geld ga ophalen. Door online actie te voeren hoef ik dus niet zelf met geld over straat te lopen en komt het geld direct aan bij Intermobiel (Stichting) zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken. Contant geld dat ik ontvangen heb zal ik alsnog via mijn actiepagina overmaken. Doneer aan mijn actie via iDEAL, Kadobon, PayPal of CreditCard.