OK
×

Stop Menstruatie-armoede

Stop Menstruatie-armoede logo 1

Menstruatieproducten moeten voor iedere vrouw beschikbaar zijn die het nodig heeft. Het Armoedefonds stelt daarom gratis menstruatieproducten beschikbaar via MUP's (menstruatieproducten uitgiftepunten), begin juli 2022 zijn er inmiddels ruim 900 MUP's in Nederland waar we ruim 56.000 meisjes en vrouwen structureel mee kunnen ondersteunen. We willen meisjes en vrouwen zelf de keus bieden om een product uit te kiezen dat bij hen past en dat zij comfortabel vinden. Daarom bieden we verschillende soorten, maten en merken maandverband en tampons aan. Ook zijn er menstuatiecups beschikbaar. 

Help mee en doneer!Stop menstruatiearmoede in Nederland! Om duizenden meisjes en vrouwen te helpen is geld nodig. Voor 5 euro kunnen wij al 5 pakjes maandverband kopen. 

Producten doneren?Dat kan! Ben je een inzamelingsactie gestart of heb je zelf nog wat producten staan die je niet meer gebruikt? Is het doosje stuk maar zijn de maandverbandjes en de tampons nog netjes dicht verpakt? Je mag de producten sturen naar: Stichting Armoedefonds - Antwoordnummer 10075 - 5240 VB Rosmalen 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
06-03-2022
Einddatum:
30-12-2022