OK
×

Stil Leven

Stil Leven logo 1

In Nederland leven naar schatting enkele tienduizenden ongedocumenteerde mensen. Er is weinig bekend over wie deze mensen nu eigenlijk zijn. Ze zijn vaak noodgedwongen onzichtbaar. 

Stil Leven geeft jou de kans kennis te maken met een aantal mensen die uit de onzichtbaarheid treden. Hun achtergronden zijn heel divers, maar het zijn allemaal mensen met dromen, ambities en herinneringen. Mensen zoals jij en ik.

Ben jij benieuwd naar deze onbekende verhalen? Bestel dan nu alvast het boek ‘Stil Leven’ en maak daarmee de publicatie mogelijk. Samen creëren we zo meer bewustwording over de onmenselijke kant van ons rechtssysteem.

Met jouw steun komt het boek uit op 13 december. Ruim voor kerst, dus als je het boek voorbesteld, verzeker jezelf van een mooi kerstcadeau!

 

Doneer €13 en je kan het boek na 13 december tijdens openingstijden ophalen op ons kantoor in Utrecht.

Doneer €18 en we sturen het boek uiterlijk 17 december (dus voor kerst in huis) naar je op.

Doneer €25 en je kan het boek komen halen tijdens de releaseparty op 13 december in Villa Vrede te Utrecht. Tijdens het feest mag je met twee personen gebruik maken van een heerlijk buffet met de favoriete gerechten van de mensen in het boek en krijg je twee gratis drankjes. 

Meer doneren mag uiteraard altijd! Vermeld er dan wel even of je het boek op kantoor of tijdens de realeaseparty komt halen of dat je het graag per post ontvangt! 

 

Stil Leven is een project van STIL in Utrecht. STIL staat voor individuele keuzevrijheid en is daarom van mening dat ieder mens recht heeft te gaan en staan waar zij of hij wil. Mensenrechten moeten gewaarborgd worden; overal, altijd en voor iedereen. Daarom helpt STIL mensen zonder verblijfsvergunning onder andere met een veilige plek, basisvoorzieningen, medische zorg en juridische bijstand.

De opbrengst die niet nodig is voor het drukken van het boek en de organisatie van de releaseparty gaat direct naar mensen zonder verblijfsvergunning, bijvoorbeeld voor medische zorg, opvang of het starten van een nieuwe verblijfsprocedure.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 7.195,50opgehaald
206donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
13-10-2019

Goed doel