OK
×

Proud to be me

Proud to be me logo 1

 

‘PROUD TO BE ME’
Pesten is een verdrietig probleem, dat grote gevolgen kent, niet alleen voor het slachtoffer, ook voor de kinderen, gezinnen en professionals daar omheen. Dat weet ons team van stichting Omgaan met Pesten als geen ander. Ook de aankomende week tegen pesten zetten wij ons weer in om scholen en andere organisaties te voorzien van een lespakket dat zij in combinatie met de videoclip #proudtobeme kunnen inzetten om te werken aan bewustwording en het voorkomen en aanpakken van pesten.

Dit project is ontstaan vanuit het initiatief van Joyce Rising om onze stichting Omgaan met Pesten te benaderen voor een samenwerkingsproject. Zij is singer, songwriter, producer, vocal coach en heeft een prachtig liedje geschreven #proudtobeme, vanuit haar eigen ervaringen met pesten. Zij wil de boodschap van dit liedje graag zo breed mogelijk verspreiden en wij helpen haar daarbij.

‘Proud to be me’ richt zich op kinderen, jongeren en volwassenen die gepest zijn. “DOOR IN DE VIDEOCLIP MENSEN TE LATEN ZIEN DIE OOK ZIJN GEPEST, GEVEN WE AAN KINDEREN EN VOLWASSENEN DE BOODSCHAP MEE DAT IEDEREEN ER MAG ZIJN EN DAT HET HELEMAAL OKÉ IS OM JEZELF TE LATEN ZIEN”. Joyce heeft mooie dingen meegemaakt, maar ook diepe dalen gekend. “Proud to be me” is een heel persoonlijk liedje. Ze wilde trots op zichzelf zijn, ondanks het pesten en wat er allemaal is gebeurd in het verleden. Joyce dacht toen: “Vele mensen zijn gepest en deze boodschap “Proud to be me” wil ik ook aan hen overbrengen”.

PROUD TO BE ME – BENEFIETCONCERT
Geniet tijdens dit evenement van live muziek door swingende bands en met DJ Matthijs! Met als thema “Samen sterk tegen pesten, wees trots op wie je bent!”

DE VIDEOCLIP VAN “PROUD TO BE ME” WORDT TIJDENS DIT CONCERT LIVE OP GROOT SCHERM GEPRESENTEERD.
Geniet daarnaast van heerlijke soul funk muziek van Joyce Rising en band. In het voorprogramma zal een band optreden. Tussendoor zal DJ Matthijs hits van toen en nu draaien! Laat je inspireren door het fantastische werk dat de stichting Omgaan met Pesten verricht. Tevens is er informatie beschikbaar rondom het thema “pesten”.

Ben je gepest of wordt je kind gepest, dan moet je dit evenement absoluut bijwonen! Het ‘Proud to be me’ gevoel gunnen we aan iedereen! Dus ook als je geen ervaringen hebt met pesten, ben je van harte welkom om mee te genieten van dit evenement!

Een deel van de kaartverkoop zal naar de stichting Omgaan met Pesten gaan! Hiermee wordt het mogelijk gemaakt nog meer kinderen, jongeren en volwassenen te helpen en ondersteunen naar meer zelfvertrouwen, assertiviteit en een proud to be me gevoel.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 15opgehaald
1donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
12-09-2018