OK
×

Mobiele Kliniek

Mobiele Kliniek logo 1

Een van de doelen van Martus Foundation is om een eigen gezondheidscentrum te bouwen. Dit is een groot project met een groot budget. Daarom is het ons doel voor de lange termijn. Tot die tijd willenwe niet stilzetten! Voordat het Martus Health Center wordt gebouwd, willen we zorg bieden in een mobiele kliniek. Op deze manier kunnen we al veel mensen helpen om de hulp te krijgen die ze nodig hebben. De mobiele kliniek wordt gerund door onze eigen arts en oprichter Fortunatus.

​Op deze manier kunnen we eerder beginnen met het helpen van de mensen in Kahama. Het zal ons helpen om een goede reputatie en vertrouwen binnen de gemeenschap op te bouwen. Bovendien worden donaties direct gebruikt voor de korte en lange termijn! Materialen die met jouw steun zijn gekocht, worden gebruikt in de mobiele kliniek en later in  ons zorgcentrum.

 

Dit project streeft ernaar om een auto op zo'n manier in te richten dat het functie doet als een mobiele kliniek. Dit houdt in, de aanschaf, aanpassingen en inrichting van een geschikt voertuig zodat Martus Foundation kan starten met het bieden van hulp middels een mobiele kliniek. Help jij ook mee? 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
31-10-2021
Einddatum:
31-05-2022
Nog 376 dagen te gaan