OK
×

In 2021 20x 21 km wandelen of hardlopen

In 2021 20x 21 km wandelen of hardlopen logo 1

Loop of wandel je mee voor een duurzame toekomst? 

In 2021 willen we 20 keer 21 km wandelen of hardlopen voor de natuur en het milieu. Ga in je eentje de uitdaging aan of maak er met een groep een 'estafette' van en laat je sponsoren! Van de opbrengst van de actie kunnen we bij Natuur & Milieu werken aan het voorkomen van de klimaatcrisis en de achteruitgang van de natuur stoppen.

Je kunt deze challenge geheel naar jouw uitdaging invullen. Je kunt de 21 kilometer in meerdere korte afstanden lopen, bijvoorbeeld 3x 7 kilometer in de week. Je kunt de 20x ook onder een groep verdelen. Zo maak je er een soort estafette van! 

 

Over Natuur & Milieu

Het probleem is groot, maar het is niet te laat om te werken aan een oplossing. Natuur & Milieu gelooft in een duurzame toekomst voor iedereen. Samen met mensen, bedrijven en overheden kunnen we dit bereiken. Van het verduurzamen van de luchtvaartsector tot het stimuleren van gasloze woningen. Door ervoor te zorgen dat er een eerlijke prijs wordt betaald voor de uitstoot van CO2 en het verbeteren van de waterkwaliteit waardoor insecten niet meer uitsterven. Daar zetten wij ons voor in!

Doe je mee?

Zo ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor alle generaties na ons! 

Je kan afbeeldingen downloaden voor social media om te laten zien dat je meedoet.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 30opgehaald
3donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Startdatum:
31-12-2020
Einddatum:
30-12-2021