OK
×

Held op sokken

Held op sokken logo 1

Over enkele weken, op 29 november staat Giving Tuesday op de agenda. De wereldwijde actiedag om iets goeds te doen. Stichting Matchis wil patiënten die afhankelijk zijn van een geschikte stamceldonor een hartverwarmend cadeautje geven en hier hebben wij financiële hulp bij nodig.Voor slechts 30% wordt er binnen de familie een match gevonden. Stichting Matchis zoekt voor de overige 70% een onverwante stamceldonor in het wereldwijde bestand. We willen deze patiënten heerlijke bedsokken geven als steun in de rug voor deze moeilijke en spannende tijd. Doe vandaag dus iets goeds, doneer 1 paar sokken of vraag met jouw actie een bijdrage voor dit cadeau. De prijs van de sokken is  €15,- per paar.

GivingTuesday is oorspronkelijk begonnen als antwoord op de ‘koopjesdagen’ Black Friday en Cyber Monday en wordt daarom de dinsdag erna gevierd. Deelnemers gaan op GivingTuesday iets goeds doen voor een ander. Je kunt dit persoonlijk doen of met jouw bedrijf. Onze doelstelling is om vóór 29 november de 1e 100 paar sokken aan donaties bij elkaar te hebben, zodat we de maand december van start kunnen gaan en het hartverwarmende cadeautje kunnen aanbieden. 

Wat kun je allemaal doen?

  • Doneer een paar sokken via deze pagina
  • Doe een korte challenge, denk aan fietsen, wandelen, hardlopen, doe karweitjes of iets anders. Maak daarvoor een actie aan en laat je sponsoren
  • Geef 10% van jouw uitgaven op Black Friday aan ons. Het mag natuurlijk ook 20% zijn... 😉
  • Maak hier een online collectebus aan en haal vandaag geld voor ons op.  
dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
16-10-2022
Einddatum:
04-12-2022
Nog 18 dagen te gaan