OK
×

Een nieuwe pasprinter voor Stichting Net Niet Genoeg

Een nieuwe pasprinter voor Stichting Net Niet Genoeg logo 1

En dan ineens is de grootste investering, de pasprinter, kapot. Door lekkage vanaf het dak. In de printer, op de printplaat... Einde verhaal. De stichting kan op dit moment geen nieuwe passen uitgeven. Geld voor een nieuwe printer is er niet.

De Net Niet Genoeg Pas is al jaren dé manier om bij Stichting Net Niet Genoeg terecht te kunnen. Op de pas worden punten gezet waarmee inwoners van Schiedam die op of onder de armoedegrens leven bij ons kleding, speelgoed en woonartikelen kunnen uitzoeken. Maar de pas is ook het toegangsbewijs voor evenementen zoals de Schoenenactie en het Grote Net Niet Genoeg Sinterklaasfeest. Maar bij allerlei andere evenementen is de pas een toegangsbewijs.

Tien keer per jaar kunnen pashouders bij ons terecht en tenminste twee keer per jaar is er een evenement waar de pas voor nodig is. En wanneer pashouders spullen komen doneren, worden er weer punten op de pas bijgeschreven. Zonder pasprinter kunnen we niet.

Een pasprinter is echter duur. Onze printer, de Evolis Zenius Classic, kost nieuw zo'n € 725,00. Dat geld hebben we niet zomaar op de plank liggen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig. Help ons om een nieuwe pasprinter aan te schaffen, zodat ook onze nieuwe inschrijvingen een pas kunnen krijgen!

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
10 donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project