OK
×

Proud to be me

Proud to be me logo 1

Pesten is een verdrietig probleem, dat grote gevolgen kent, niet alleen voor het slachtoffer, ook voor de kinderen, gezinnen en professionals daar omheen. Dat weet ons team van stichting Omgaan met Pesten als geen ander. Ook de aankomende week tegen pesten zetten wij ons weer in om scholen en andere organisaties te voorzien van een lespakket dat zij in combinatie met de videoclip #proudtobeme kunnen inzetten om te werken aan bewustwording en het voorkomen en aanpakken van pesten.

Dit project is ontstaan vanuit het initiatief van Joyce Rising om onze stichting Omgaan met Pesten te benaderen voor een samenwerkingsproject. Zij is singer, songwriter, producer, vocal coach en heeft een prachtig liedje geschreven #proudtobeme, vanuit haar eigen ervaringen met pesten. Zij wil de boodschap van dit liedje graag zo breed mogelijk verspreiden en wij helpen haar daarbij.

‘Proud to be me’ richt zich op kinderen, jongeren en volwassenen die gepest zijn. “DOOR IN DE VIDEOCLIP MENSEN TE LATEN ZIEN DIE OOK ZIJN GEPEST, GEVEN WE AAN KINDEREN EN VOLWASSENEN DE BOODSCHAP MEE DAT IEDEREEN ER MAG ZIJN EN DAT HET HELEMAAL OKÉ IS OM JEZELF TE LATEN ZIEN”. Joyce heeft mooie dingen meegemaakt, maar ook diepe dalen gekend. “Proud to be me” is een heel persoonlijk liedje. Ze wilde trots op zichzelf zijn, ondanks het pesten en wat er allemaal is gebeurd in het verleden. Joyce dacht toen: “Vele mensen zijn gepest en deze boodschap “Proud to be me” wil ik ook aan hen overbrengen”.

ONZE MISSIE

Er heerst vaak veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. We willen deze schaamte doorbreken en mensen op het hart drukken dat ze er mogen zijn! Wij zijn allemaal mooi zoals we zijn. Jong, oud, groot, klein, het maakt niet uit! Daarom #proudtobeme - samen staan we sterk tegen pesten, dus wees trots op wie je bent!

 

PROUD TO BE ME – BENEFIETCONCERT

Centraal tijdens dit evenement staat de lancering van de single met videoclip Proud To Be Me, een liedje met een boodschap. Joyce Rising schreef dit liedje speciaal voor jou. Je zult de clip op een groot scherm gaan bewonderen.

De lancering van Proud To Be Me is een spectaculair benefietconcert voor Stichting Omgaan met Pesten! Het wordt een volle avond. Tijdens het spetterende programma ga je genieten van de heerlijke soulfunk van Joyce Rising en haar band. Maar daar blijft het niet bij! Er zullen ook optredens zijn van de bluesrockband The Big Mama Experience en het fantastische Popkoor Powerpop. DJ Matthijs zal zorgen voor een extra feestelijk geheel.

Joyce: “Door in de videoclip mensen te laten zien die ook zijn gepest, geven we aan kinderen en volwassenen de boodschap mee dat iedereen er mag zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te laten zien!” Want maar al te vaak heerst er veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. Joyce herkent dit, want ze is zelf ook gepest. Haar missie is dan ook om deze schaamte te doorbreken. Kinderen, jongeren, en volwassenen: jong en oud verdient het om te stralen.

Tevens is er informatie beschikbaar rondom het thema “pesten”.

Ben je gepest of wordt je kind gepest, dan moet je dit evenement absoluut bijwonen! Het ‘Proud to be me’ gevoel gunnen we aan iedereen! Dus ook als je geen ervaringen hebt met pesten, ben je van harte welkom om mee te genieten van dit evenement!

Een deel van de kaartverkoop zal naar de stichting Omgaan met Pesten gaan! Hiermee wordt het mogelijk gemaakt nog meer kinderen, jongeren en volwassenen te helpen en ondersteunen naar meer zelfvertrouwen, assertiviteit en een proud to be me gevoel.

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
1 donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit evenement

Website:
Startdatum:
Einddatum: