OK
×

MaartensChallenge 2019

MaartensChallenge 2019 logo 1

De St. Maartenschool in Ubbergen, een school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen in Ubbergen, moet het sinds een stevige bezuinigingsronde met minder geld doen. De Stichting Vrienden van de Maartenschool ondersteunt de school onder andere door het organiseren van de MaartensChallenge om extra geld in te zamelen. 

De St. Maartenschool ligt op het terrein van de Sint Maartenskliniek in een stevig glooiend landschap. Op dit terrein wordt op zondag 16 juni 2019 de 2e editie van de MaartensChallenge gehouden. Er is een mooie ronde uitgezet van ongeveer 2 km en met je team (bestaande uit minimaal 2 en maximaal 4 personen) is het de bedoeling de berg in een 2,5-uurs estafette hardloopwedstrijd zo vaak mogelijk te bedwingen.

Je hoeft niet continu te rennen, want je loopt in estafette, waarbij je tussendoor op adem kunt komen. Sportief is het een stevige uitdaging. Maar we dagen je team ook uit om fondsen te werven voor de Maartenschool, want alleen met jouw hulp kan de school zijn fantastische werk blijven voortzetten.

7,5 of 15km Trail
Loop je liever alleen, maar wil je wel een topprestatie leveren. Ren of wandel dan mee met de 7,5 of 15 km lange trail. Loop over prachtige bospaadjes en ga de strijd aan met de vele hoogteverschillen.

KidsRun - 1 KM
Kids kunnen deelnemen aan de KidsRun van 1 km. Er worden twee rondjes rondom de school gelopen.