OK
×

Dam tot Damloop 2021 voor Right to Play

Dam tot Damloop 2021 voor Right to Play logo 1

De ongeëvenaarde sfeer, kippenvel door de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. 

Right To Play is sinds 2013 het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Right To Play zet al meer dan 20 jaar de kracht van spelen in om het leven te verbeteren van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld. Jaarlijks bereikt de organisatie 2,3 miljoen kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport, creatief- en educatief spel ontwikkelen kinderen vaardigheden die ze hard nodig hebben in de omgeving waarin ze opgroeien. Le Champion vindt net als Right To Play sporten en spelen belangrijk. Het zorgt ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. 

Geef samen met ons en Le Champion de kracht van spelen door en loop jouw Dam tot Damloop voor Right To Play. Maak nu hier een actie aan!

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
28-04-2021
Einddatum:
19-09-2021
Nog 124 dagen te gaan

Goed doel