OK
×

Wounded Warriors Nederland (Stichting)

Wounded Warriors Nederland (Stichting) logo 1

I CAN ...., WE CAN laten zien dat lichamelijke en/of psychisch gewonde (ex-)geüniformeerden, alleen of samen, in staat zijn om uitdagingen aan te gaan. Maar ook om zichzelf te bewijzen dat zij nog steeds tot grootse prestaties in staat zijn. Zij zijn psychisch en/of lichamelijk gewond geraakt omdat ze anderen wilden helpen, mensen die in nood zijn! Voor de vrede en veiligheid.

Er worden veel sponsoractiviteiten georganiseerd, voornamelijk voor het helpen van mensen in andere landen en voor onderzoek naar geneesmiddelen voor lichamelijke ziektes. En dat is natuurlijk hard nodig!

Ook bijv. lichamelijk gewonden (ex)militairen kunnen te maken krijgen met PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis), dit is geen lichamelijke en zichtbare ziekte, een medicijn hiervoor is er niet! Maar PTSS kan zonder de juiste hulp en erkenning net zo dodelijk zijn. Een medicijn voor PTSS is slechts een hulpmiddel. Naast dit hulpmiddel is het belangrijk dat de patiënt behandeling, erkenning en steun in de breedste zin van het woord krijgt. In steeds meer beroepsgroepen wordt PTSS zichtbaar, daarom willen wij als ervaringsdeskundigen onze handen uit de mouwen steken en onze kennis en ervaring delen. WWNL kan en wil hierbij helpen, daarom is het noodzakelijk dat er geld gegenereerd wordt, zodat we dit mogelijk kunnen maken.

Stichting Wounded Warriors Nederland ondersteund diverse projecten die haar doelgroep ten goede komt. 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 35.526,59opgehaald
701donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
852488968
Geef:
6901

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo