OK
×

Stichting Gandong

Stichting Gandong logo 1

SAMEN STERK VOOR DE MOLUKKEN

De jonge stichting Gandong voert kleinschalige projecten uit op de Molukken, met name gericht op kinderen. Gandong biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, educatie en economische ontwikkeling. Alle projecten komen voort uit plaatselijke initiatieven van de lokale gemeenschap.

ACTUEEL: HULP SLACHTOFFERS AARDBEVINGEN

De Molukken worden momenteel getroffen door langdurige aardbevingen. Team Gandong brengt hulp met middelen (voedsel,tenten e.d.) en activiteiten (traumaverwerking). Uw donatie wordt direct aangewend ten behoeve van de slachtoffers van deze ramp. O.v.v. "Slachtoffers aardbeving" (in berichtenvak).

LEESHUIS PROJECT: RUMAH BACA

Focus van Gandong ligt op het Leeshuis project; Rumah Baca. Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In afgelegen dorpen worden kleine leeshuisjes gebouwd door de dorpelingen zelf, onder bezielende  coördinatie van de lokale projectmanager, met support van Gandong.

Plan en visie van Gandong is om een netwerk van leeshuizen op verschillende Molukse eilanden te realiseren. Zodat ervaringen en boekcollecties uitgewisseld kunnen worden.

SATU HATI, SATU GANDONG 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 7.600opgehaald
228donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
856162152
Geef:
9304

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo