OK
×

Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen Noord logo 1

Bij Zonnepanelen Noord dragen wij dagelijks bij aan het verduurzamen van woningen. Met het oog op het behalen van de klimaatdoelstellingen. Wij dragen met liefde een steentje bij om het klimaat te verbeteren en de uitstoot te reduceren. 

Wij plaatsen namelijk hoogwaardige zonnepanelen systemen in Noord Nederland. We maken het de klant zo makkelijk mogelijk, zodat iedereen zijn huis een stukje groener kan maken. We voorzien de klant van vrijblijvend advies en regelen alles van A tot Z. Wij plaatsen zonnepanelen in Friesland, Drenthe en Groningen en doen dit met volledige transparantie richting de klant. Zodat het zowel goed voor het milieu is als voor de portemonnee. Wanneer je geld bespaart, kan je natuurlijk ook een gedeelte doneren aan een goed doel. Om idealen in de wereld te behalen. 

Nu willen we onze klanten bewuster maken van de goede doelen. Want ook zo kunnen we bijdragen aan een beter klimaat. Wilt u ook bijdragen aan een beter klimaat? Wij vertellen u vrijblijvend en voor niets hoe u het klimaat kan verbeteren met zonnepanelen. Onze manier om wat terug te doen. Ontvang een vrijblijvend advies