OK
×

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen Friesland logo 1

Bij Zonnepanelen Friesland dragen we graag ons steentje bij aan de maatschappij. Als bedrijf plaatsen we zonnepanelen in alle dorpen en steden van Friesland. Dit gebeurt volgens onze vaste methodiek waarmee we gegarandeerd kwaliteit leveren. Zo leveren we zonnepanelen in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Surhuisterveen, Dokkum, Lemmer en Joure

We willen graag bijdragen door onze klanten te activeren om bij te dragen aan goede doelen die helpen bij het verduurzamen. Het staat buiten kijk dat we in onze samenleving in 2030 50% reductie van Co2 teweeg moeten brengen. Daaropvolgend moet heel Nederland, waaronder dus onze prachtige provincie Friesland, volledig van het gas af. 

We gaan ons beste beentje voortzetten om dit actief in de kijker te spelen. Mensen moeten ervan op de hoogte zijn hoe belangrijk het is om te verduurzamen. Als het klimaat niet voldoende motivator is, dan is het alleen al goed voor de portomonnee van eigenaren van zonnepanelen. Genoeg reden om over te stappen. Wij zijn hier om een handje te helpen door goede doelen te faciliteren.