OK
×

Waterherberg it Beaken - Glamping Friesland

Waterherberg it Beaken - Glamping Friesland logo 1

Waterherberg it Beaken, prachtig gelegen aan het Heegermeer in Heeg, biedt haar gasten een unieke kans om de magie van het water te ervaren. De herberg staat bekend om zijn gastvrijheid en is omgeven door de schoonheid van de Friese meren en weelderige natuur.

De missie van Waterherberg it Beaken is het bieden van een comfortabel en gastvrij thuis voor iedereen die de Friese wateren wil verkennen. De herberg streeft naar een plezierig verblijf voor haar gasten, met moderne faciliteiten, vriendelijke service en directe toegang tot het water.

Waterherberg it Beaken ambieert om dé bestemming te worden voor watersportliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen ervaring aan het water. De visie is om bekend te staan als een betrouwbare accommodatie en een comfortabele basis voor avontuurlijke activiteiten.

De herberg heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot kort na de Tweede Wereldoorlog, toen het als jeugdherberg it Beaken werd opgericht. Door de jaren heen heeft de herberg zich ontwikkeld tot een centrum voor zeilonderwijs en watersportactiviteiten. In 2009 werd de herberg overgenomen door Stayokay Heeg, waarna Ottenhome Heeg in 2014 het roer overnam en een exclusieve samenwerking met Stayokay startte. In 2021 nam Ottenhome Heeg volledig de leiding over en herstelde de oorspronkelijke naam van de herberg.

Waterherberg it Beaken biedt warme gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Gasten kunnen kiezen uit diverse accommodaties zoals luxe glampingtenten, lodges en een ruime groepsaccommodatie. De herberg biedt gratis wifi en is de ideale plek voor groepsevenementen, met een breed scala aan activiteiten.

De omgeving van Heeg biedt talrijke activiteiten en bezienswaardigheden, van watersport tot culturele evenementen. Gasten kunnen bij Ottenhome Heeg boten huren om de Friese meren te verkennen.

In samenvatting, Waterherberg it Beaken Glamping Friesland is een ideale plek voor liefhebbers van natuur, watersport en gastvrijheid, waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf en de schoonheid van het Friese landschap.