OK
×

NanoProfs Holland

NanoProfs Holland logo 1

Zoekt u het juiste adres voor een hout, steen, metaal, glascoating of een antifouling behandeling.

Daarom heeft NanoProf's zich gespecialiseerd en gecertificeerd in het aanbrengen van 100% biologische Nanocoatings, deze zijn ontwikkeld voor veel verschillende sectoren, waaronder de voedings & staal-industrie, bouw, scheepvaart, zonnepanelen sector, en ook zeker de particulieren sector speelt een grote rol in ons bestaan.

Laat dingen altijd glashelder zijn, en laat u nooit meer verrassen door vocht, verkleuring, virussen en bacteriën, vlekken, roest, of aangroei. 

Ontdek dan de magie van Nanotechnologie.

Onze coatings zijn transparant, foodsafe, slijtvast en kleurvast. Vochtplekken zijn slecht voor de gezondheid en uw woning. Vocht bestrijden is om deze reden belangrijk. Wij raden u echter aan om één van onze vochtbestrijder(s) in te schakelen voor het bestrijden van vochtproblemen in uw woning. 

Gevelreiniging wordt bij NanoProfs Holland het meest door chemisch reinigen gedaan en kan verder op drie andere manieren, namelijk met koudwater onder hoge druk, stoomcleanen onder hoge druk en/of (soft)zandstralen. Na het reinigen en uitvoeren van reparaties kan de gevel geïmpregneerd worden, waardoor de gevel weer jaren in top conditie zal blijven. (langer dan 40 jaar met een garantie tot 20 jaar)

Wilt u meer te weten komen over onze diensten en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op om al uw vragen beantwoord te krijgen. +31 647641068 (whatsapp)