OK
×

ISP International Security Partners

ISP International Security Partners  logo 1

Bij International Security Partners gaat het niet alleen om het oplossen van problemen, maar ook om het volledig overnemen ervan. We tackelen schade en schande, veroorzaakt door beveiligingsrisico's, voor organisaties en individuen. Onze toewijding is zodanig dat we ons inleven als mede-eigenaar van uw zorgen. Van begin tot eind, zelfs na de afronding, zijn we er voor u met integriteit, nauwkeurigheid en professionalisme: wij lossen op.

Met de wijsheid van toen, gecombineerd met de kennis van nu, heeft Hans Slaman een voortrekkersrol gespeeld in de wereld van securityrisico's. Al meer dan 35 jaar lang vertalen we criminele trends en maatschappelijke veranderingen in doeltreffende diensten. Wij bieden u de ondersteuning die precies past bij uw behoeften, waarbij we altijd net dat stapje extra zetten. Dit alles in klare taal, zodat u precies weet wat te verwachten. Dat is wat wij verstaan onder ontzorgen.

ISP staat voor u klaar met een breed scala aan diensten zoals screening, cybersecurity, fraudepreventie, integriteitsadvies, familiebeveiliging en crisisbeheer. Ons doel is om u een zorgeloos leven te bieden, nu en in de toekomst. We denken niet alleen aan het heden, maar zijn ook vooruitstrevend. Zo anticiperen we op problemen en voorkomen we deze. Hierdoor blijven we effectief, efficiënt en innovatief.

Een familie in hart en nieren, zo omschrijven we ISP. Opgericht in 1987 door Hans Slaman en in 2014 versterkt door de toetreding van zijn zoon Evert Slaman. Vanaf 2024 neemt Evert het roer over. Deze familiegeest dragen we over op onze klanten, waarbij onze medewerkers de spil vormen: uw betrouwbare en deskundige steunpilaar. Ons team beschikt over kennis in verschillende disciplines zoals strafrecht, criminologie, beveiliging en juridische expertise. Voor, tijdens en na het onderzoek staan wij met raad en daad voor u klaar.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Elk jaar behalen we opnieuw de audit voor Particulier Onderzoeksbureau, een bevestiging van onze uitmuntende service. Samen met onze ISO 27001-certificering, zorgen deze keurmerken ervoor dat we continu vernieuwen en verbeteren in alle aspecten van ons werk, inclusief de veiligheid van onze data en die van u. Zo blijven we altijd actueel in een steeds veranderend beveiligingslandschap.