Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen

Geef.nl voor evenementen

Evenementen zamelen meer geld in via online fondsenwerving op Geef.nl van Stichting GeefGratis

Fondsenwerving via deelnemers voor evenementen

Fondsenwerving voor evenementen op Geef.nl is de manier om bijzondere inspanningen van uw deelnemers online te laten zien aan de buitenwereld en wat de deelnemers aan uw evenement daarmee betekenen voor de goede doelen die gesteund worden.

Vraag een (gratis) evenementen pagina aan, laat uw deelnemers in actie komen voor het goede doel via jullie evenement pagina en start met geld inzamelen voor de goede doelen die door jullie evenement gesteund worden op GeefSamen via Geef.nl.

Waarom een evenementen pagina op GeefSamen via Geef.nl?

Inspirerend en motiverend. De evenementen pagina laat de enthousiaste inspanningen van jullie deelnemers zien.

Succesvol geld inzamelen voor goede doelen uit Nederland. Met meer dan 12 jaar ervaring in online geld inzamelen en een opgehaald bedrag van meer dan 6 miljoen euro voor goede doelen in Nederland, is GeefSamen via Geef.nl van Stichting GeefGratis de partner om nóg meer geld in te zamelen.

Snel en eenvoudig aan de slag. Het aanmaken van een evenementen pagina is heel eenvoudig en je kunt alle deelnemers er snel bij betrekken.

Handige rapportages. Op één plek heeft jullie evenement een handig overzicht van datgene wat jullie evenement bereikt heeft voor de goede doelen die jullie steunen.

Hoe het precies werkt:

Stap 1. Meld uw evenement aan via de button hiernaast
Stap 2. Wij maken uw evenementspagina op en leggen uit hoe u zelf de inhoud kunt aanpassen
Stap 3. Nodig alle medewerkers uit om mee te doen
Stap 4. Medewerkers starten hun actiepagina
Stap 5. Via Geef.nl halen jullie nog meer geld op voor goede doelen

Meld evenement aan

Aanmelden Zoek

Waarom Geef.nl?

Geef.nl is de unieke, inspirerende website voor iedereen die meer geld wil inzamelen voor goede doelen. Dit via een leuke, persoonlijke, snelle en simpele manier.